Economie

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Nu mai căscați gura la scandalurile politice din România. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie”

Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj
Criza generată de conflictul din Marea Roșie afectează toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Tailanda, Filipine și alte țări asiatice – și, într-o mai mică măsură, petrol și combustibili din Țările Arabe.

Politică

Inițiative legislative de debirocratizare a instituțiilor și sprijin pentru antreprenori. Deputatul USR Viorel Băltărețu: „O gură de oxigen pentru mediul privat, afectat profund de taxe și reglementări inutile”.

Deputatul Viorel Băltărețu (USR), conferință de presă despre inițiativele legislative de sprijinire a mediului privat și eficientizare a instituțiilor, din actuala sesiune parlamentară/Foto: monitorulcj.ro
Mediul privat a fost impactat negativ de măsurile fiscale și noile taxe aplicate de Guvernul PSD-PNL. Deputatul USR Viorel Băltărețu a inițiat o serie de proiecte legislative menite să debirocratizeze instituțiile și să ofere facilități pentru antreprenori. „Mediul privat are nevoie de o legislație coerentă pentru a se dezvolta”, arată deputatul clujean.

Economie

Eveniment pentru mediul de afaceri clujean. Viorel Băltărețu, deputat USR: „După un an de imprevizibilitate și noi taxe, antreprenorii au nevoie de soluții”.

Viorel Băltărețu, deputat USR Cluj/Foto: Viorel Băltărețu
Creșterea taxelor și impredictibilitatea legislației fiscale vin cu noi presiuni pentru antreprenorii locali. Viorel Băltărețu, Deputat USR Cluj, organizează în 23 ianuarie un nou eveniment dedicat antreprenorilor clujeni, un dialog constructiv cu privire la provocări și soluții pentru mediul de afaceri.abonare newsletter
banners