Publicitate

Monitorul de Cluj / monitorulcj.ro este cotidianul local și regional din Cluj cu cel mai mare tiraj (cu o medie de 3.500 de exemplare tipărite pe ediție) și cea mai puternică prezență online (cca. 1 milion de cititori unici lunar potrivit BRAT/SATI). Cotidianul tipărit Monitorul de Cluj apare fără întrerupere din iunie 1998 și, din 2007, a fost integrat într-un concept transmedia cu portalul online monitorulcj.ro, devenind primul (și singurul în Cluj) produs media care înglobează un ziar tipărit cu ediția sa online.

monitorulcj.ro - prezentare

Prezentarea detaliată a publicației poate fi citită AICI.

monitorulcj.ro - profilul cititorilor

Profilul cititorilor, realizat profesionist de BRAT/SATI, prin studii de piață, arată că publicația este urmărită preponderent de cititori din intervalul de vârstă 25-54 de ani (63,7% dintre cititori), aparținând categoriilor ESOMAR A, B și C* (72,4% dintre cititori). O prezentare actualizată a profilului cititorilor puteți găsi AICI.

- OFERTA DE MARE PUBLICITATE (rate card) poate fi descărcată în format *.pdf  AICI!

- OFERTA DE MICA PUBLICITATE poate fi descărcată în format *.pdf AICI!

- OFERTA DE PUBLICITATE ONLINE (rate card) poate fi descărcată în format*.pdf AICI!

Pentru detalii, oferte personalizate sau proiecte speciale ne puteți contacta telefonic (tel: +40371177371) sau prin e-mail (reclama (at) monitorulcj.ro, mica.publicitate (at) monitorulcj.ro).

Ultimele Stiri

abonare newsletter