Sport

U-BT Cluj a pierdut în fața celor de la Prometey, în EuroCup. Silvășan: „Ne-am prezentat jenant”

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă de echipa ucraineană Prometey Slobojanske, cu scorul de 105-82, în EuroCup.

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă de echipa ucraineană Prometey Slobojanske/ Foto: U-BT Cluj-Napoca/Facebook U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă de echipa ucraineană Prometey Slobojanske/ Foto: U-BT Cluj-Napoca/Facebook

 

 


U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă de echipa ucraineană Prometey Slobojanske, cu scorul de 105-82 (28-27, 23-30, 28-15, 26-10), miercuri seara, în deplasare, la Riga, într-un meci din Grupa A a competiţiei masculine de baschet EuroCup.

 


Campioana României a făcut o primă jumătate de meci foarte bună, iar după 20 de minute conducea cu 57-51, însă Prometei a dominat ultimele două sferturi şi s-a impus clar, la 23 de puncte. Patrick Richard a fost cel mai bun om al clujenilor, cu 19 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive. Leonardo Meindl a contribuit cu 17 p, 4 rec, Emanuel Căţe a adăugat 14 p, 6 rec, iar Andrija Stipanovic, 14 p, 3 pase decisive.

CITEȘTE ȘI:

Victorie de senzație pentru U-BT Cluj în EuroCup. Au învins o fostă câștigătoare a Euroligii
Zi de foc pentru U-BT Cluj. Vor întâlni o echipă de top din Spania. Silvășan: „Tratăm cu optimism partida”

Prometey Slobojanske s-au remarcat DJ Kennedy, cu 23 p, 5 rec, 7 pd, Ondrej Balvin, 23 p, 6 rec, 3 pd, şi Gian Clavell, 17 p, 3 pd.


Marţi, Frutti Extra Bursaspor a învins-o pe 7Bet-Lietkabelis Panevezys cu 75-69, iar miercuri, ratiopharm Ulm a dispus de Mincidelice JL Bourg en Bresse cu 110-98, Cedevita Olimpija Ljubljana a pierdut acasă cu 80-83 în faţa echipei Germani Brescia, iar Joventut Badalona a trecut de Umana Reyer Venezia cu 90-87.

„Din păcate, ne-am prezentat jenant în repriza a doua din punct de vedere al intensității. Nici în prima repriză nu am avut intensitatea necesară în apărare, dar am înscris foarte multe puncte. Ei au crescut intensitatea în repriza a doua și noi am cedat. Acesta este cuvântul, am cedat, pierzând la 29 de puncte repriza a doua, ceea ce este extrem de jenant pentru o echipă care se respectă. Cu siguranță trebuie să arătăm mai multă dăruire, mai mult caracter până la finalul meciului. Mergem mai departe și vom fi pregătiți pentru partidele care urmează”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj.


Pe 21 decembrie, „U” va juca acasă cu echipa germană ratiopharm Ulm.

Clasamentul după opt etape:
1. Mincidelice JL Bourg en Bresse 6 victorii-2 înfrângeri
2. Umana Reyer Venezia 5-3
3. Joventut Badalona 5-3
4. Frutti Extra Bursaspor 5-3
5. Prometey Slobojanske 4-4
6. 7Bet-Lietkabelis Panevezys 4-4
7. ratiopharm Ulm 4-4
8. U-BT Cluj-Napoca 3-5
9. Germani Brescia 3-5
10. Cedevita Olimpija Ljubljana 1-7

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj a câștigat la limită contra Rapid București. Campioana rămâne neînvinsă în Liga Națională

Antrenorul U-BT Cluj, membru în liga celor mai importanți antrenori de pe continent

abonare newsletter