Sport

Zi de foc pentru U-BT Cluj. Vor întâlni o echipă de top din Spania. Silvășan: „Tratăm cu optimism partida”

U-BT va întâlni în următoarea partidă din EuroCup pe Joventut Badalona. Meciul va avea loc miercuri de la ora 19:30, la BTarena.

U-BT va întâlni în următoarea partidă din EuroCup pe Joventut Badalona/ Foto: U-BT Cluj-Napoca/Facebook U-BT va întâlni în următoarea partidă din EuroCup pe Joventut Badalona/ Foto: U-BT Cluj-Napoca/Facebook

 

 


U-Banca Transilvania are programată miercuri, 7 decembrie, o confruntare de foc în 7Days EuroCup. Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan își măsoară forțele cu Joventut Badalona, câștigătoare a Euroligii și de două ori campioană a Spaniei. Toate datele despre gruparea catalană sunt disponibile AICI.

 


Încleștarea va începe la ora 19:30 la BTarena.

Clujenii încearcă să obțină un rezultat pozitiv în fața unui adversar de  top din 7Days EuroCup. Ibericii sunt pe locul doi, cu un bilanț de patru succese și două înfrângeri. Pe de altă parte, U-Banca Transilvania a acumulat două rezultate pozitive și patru eșecuri. Joventut Badalona vine după o înfrângere surprinzătoare suferită în fața celor de la JL Bourg, 85-80. În actualul sezon, verzii au mai cedat meciul cu Bursasport și le-au depășit în schimb pe  Cedevita Olimpija Ljubljana, Brescia, Prometey și Ulm.


Din punct de vedere statistic, Henry Ellenson este cel mai bun marcator al Badalonei, cu o medie de 12.2 puncte, 4.8 recuperări și 1.2 pase decisive. Distribuția punctelor este totodată una echilibrată, oricând putând să contribuie Pau Ribas, Ante Tomic sau Kyle Guy. 

Silvășan: „Tratăm cu optimism partida și vrem să câștigăm”

„Vom evolua împotriva unei favorite la câștigarea EuroCup. Sunt o echipă cu o mare tradiție și ani mulți jucați în Euroligă. Anual ajung în Play-Off în Spania și au performanțe bune. Sunt o formație pe care ne dorim să o întâlnim. Vrem să facem un joc bun și să câștigăm. Băieții sunt foarte motivați, ne-am antrenat bine și nu întâmpinăm mari probleme cu accidentările. Kuti a fost răcit, dar sper să fie apt la ora jocului. Tratăm cu optimism partida și vrem să câștigăm”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj-Napoca.


„Cred că vom întâlni una dintre echipele foarte bune din EuroCup. Joacă extraordinar în EuroCup, au baschetbaliști cu experiență. Au același antrenor de mulți ani, așa că dispun de un avantaj în fața oricui. Pentru noi va fi o provocare să jucăm împotriva lor și vom încerca să devenim mai buni. Sper să ne descurcăm foarte bine și chiar să câștigăm”, a transmis Nemanja Gordić, jucător U-BT.

CITEȘTE ȘI:

Formație de top din baschetul european vine la Cluj! Care este adversara U-BT-ului

U-BT Cluj-Napoca a pierdut fără drept de apel meciul cu echipa turcă Frutti Extra Bursaspor

Ultimele Stiri
abonare newsletter