Actualitate

LOVITURĂ DE TEATRU. Satu Mare REFUZĂ GUNOAIELE Clujului. Ce se va întâmpla după data de 14 iulie?

Consilierii judeţeni din Satu Mare au refuzat să-şi dea acordul pentru depozitarea deşeurilor Clujului la ei în judeţ. Proiectul de hotărâre care trebuia discutat astăzi în şedinţă de Consiliu Judeţean a fost retras pe ultima sută de metri de pe ordinea de zi. În aceste condiţii, după data de 14 iulie, termen la care gunoaiele sunt transportate la Alba Iulia, Clujul va rămâne cu gunoaiele în stradă.

Actualitate

Comuna Feleacu nu şi-a dat acordul pentru construirea rampei temporare de deşeuri

Consilierii locali din comuna Feleacu au respins în majoritate covârşitoare să-şi dea acordul pentru construirea unei rampe temporare de depozitare de deşeuri. Conducerea Consiliului Judeţean consideră toată situaţia “un şantaj” şi spune că pentru moment nu există alte soluţii. Salprest Rampă a anunţat că de mâine se va închide rampa de gunoi, iar gunoaiele urmează să fie duse la Alba Iulia, ceea ce va presupune costuri mai mari pentru populaţie.

Social

Rampa temporară de la Pata Rât închisă definitiv. Deşeurile vor fi duse la Alba Iulia. Emil Boc: De trei zile mă rog, nu dorm, este cea mai dificilă perioadă de când sunt primar

Rampa de deşeuri temporară a municipiului Cluj-Napoca, de la Pata Rât, se va închide definitiv din noaptea de joi spre vineri, iar societatea care o administrează a suspendat toate contractele de salubrizare cu operatorii, astfel că deşeurile vor fi duse la Alba Iulia.

Actualitate

Feleacu cere o redevenţă dublă pentru terenul viitorului Centru de Deşeuri faţă de evaluarea Consiliului Judeţean Cluj

Comuna Feleacu a cerut Consiliului Judeţean plata unei redevenţe de peste un milion de euro pentru cele 60 de hectare unde va fi construit Centrul de Deşeuri. Evaluarea făcută de Consiliul Judeţean Cluj arată, în schimb, o sumă mult mai mică. Problema este departe de a fi rezolvată, iar comuna Feleacu continuă să ţină în şah autorităţile judeţene prin refuzul de a-şi da acordul pentru construirea unei rampe temporare de deşeuri.
abonare newsletter
banners