Actualitate

„Războiul gunoaielor” continuă. CJ Cluj ATACĂ DECIZIA care a decis RELUAREA CONTRACTULUI cu Atzwanger

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, a semnat, marţi, înştiinţarea de nemulţumire prin care a contestat în mod oficial soluţia pronunţată de Comisia de Adjudecare a Disputelor în litigiul pe care Consiliul Judeţean Cluj îl are, în calitate de beneficiar, cu asocierea condusă de societatea Atzwanger, în ceea ce priveşte continuarea lucrărlor la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) în judeţul Cluj.

Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a solicitat societăţii Atzwanger remedierea în regim de maximă urgenţă a tuturor lucrărilor neconforme deja realizate la acest obiectiv de maximă importanţă pentru judeţul Cluj.

“Acest demers survine ca urmare a nerespectării de către Asocierea Atzwanger – SC Ladurner Impianti SRL – SC Confort SA, SC Vel Service SA a niciunuia dintre termenele şi, respectiv, a niciuneia dintre măsurile convenite în cadrul întâlnirii cu conducerea Consiliului Judeţean Cluj din data de 17 iunie, respectiv ca urmare a netransmiterii către forul administrativ judeţean a unor propuneri pertinente menite să contribuie la deblocarea situaţiei şi continuarea contractului CMID precum şi ca urmare a nesemnării unui act adiţional în acest sens în interiorul termenului de atacare a deciziei CAD”, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.


„Suntem deschişi la dialog şi colaborare atâta timp cât legile şi interesele clujenilor sunt respectate. În momentul în care bunei noastre credinţe şi dorinţei noastre de deblocare a proiectelor nu li se răspunde pe măsură, nu vom ezita să parcurgem procedurile legale pentru a ni se face dreptate. Potrivit prevederilor contractuale, urmează o perioadă de 54 de zile în care încă mai putem să ajungem la un acord cu Atzwanger în ceea ce priveşte remedierea tuturor lucrărilor neconforme şi îndeplinirea cerinţelor pe care le-am formulat deja. În cazul în care nu vom ajunge la o înţelegere în acest interval, îi asigur public pe toţi clujenii că, în cea de-a 55-a zi începând de astăzi, vom iniţia procedurile de achiziţii publice pentru continuarea lucrărilor, în paralel cu continuarea demersurilor legale pentru recuperarea prejudiciilor” a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter