Administrație

Cum va recupera Primăria Cluj-Napoca prejudicii de 2 mil €? A dat în judecată Curtea de Conturi, Guvernul, Ministerul Educației și Finanțele

Primarul Emil Boc, alături de premierul Nicolae Ciucă și ministrul de Interne Lucian Bode
Monitorul de Cluj a arătat săptămâna trecută că auditorii Curții de Conturi au găsit mai multe nereguli la Primăria Cluj-Napoca, care i-au adus prejudicii de 2 milioane de euro. Municipalitatea spune că o parte din bani au fost recuperați, iar pentru cealaltă parte se judecă în instanță cu Camera de Conturi Cluj, cu două ministere, inclusiv cu Guvernul României.


Actualitate

„Războiul gunoaielor” continuă. CJ Cluj ATACĂ DECIZIA care a decis RELUAREA CONTRACTULUI cu Atzwanger

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, a semnat, marţi, înştiinţarea de nemulţumire prin care a contestat în mod oficial soluţia pronunţată de Comisia de Adjudecare a Disputelor în litigiul pe care Consiliul Judeţean Cluj îl are, în calitate de beneficiar, cu asocierea condusă de societatea Atzwanger, în ceea ce priveşte continuarea lucrărlor la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) în judeţul Cluj.

Actualitate

Consiliul Judeţean nu acceptă pretenţiile Atzwanger pentru continuarea lucrărilor la Centrul de Deşeuri. Raport: Prejudicii de milioane de lei cauzate UE. Ce urmează?

Firma Atzwanger a înaintat propunerile sale cu privire la continuarea lucrărilor la Centrul de Deşeuri, propuneri care nu au fost acceptate de Consiliul Judeţean. Pe de altă parte, un raport al Autorităţii de Audit relevă prejudicii de milioane de lei cauzate bugetului Uniunii Europene pentru lucrări neconforme şi solicită "în mod imperativ" recuperarea daunelor.

abonare newsletter
banners