Educație

Ioan Groza, profesorul implicat în scandalul “striptease pe fonduri POSDRU” a pierdut şefia USAMV Cluj a doua oară: prima dată în faţa lui Pamfil, acum în faţa lui Cătoi

Cornel Cătoi (50 de ani) este noul rector al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj. Potrivit unor surse din Universitate, Cătoi a câştigat alegerile pentru şefia USAMV Cluj împotriva lui Ioan Groza la o diferenţă de doar trei voturi. Cătoi a obţinut 141 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Ioan Groza, a obţinut 138 de voturi. Şase voturi au fost anulate. Rezultatul alegerilor va fi validat în şedinţa Senatului USAMV care se va desfăşura luni de la ora 12.00.

Educație

Cine a rămas în cursa pentru şefia USAMV Cluj

Aproximativ 300 de cadre didactice şi studenţi au votat marţi, 2 februarie, la alegerile organizate pentru alegerea noului rector al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj. Trei candidați s-au înscris pentru conducerea Universităţii: Ioan Rotar, Ioan Ștefan Groza și Cornel Cătoi.


Actualitate

Cât curaj are ministrul Curaj să scape de Groza? Bubele directorului Groza din Ministerul Educației

Ce va face noul ministru al Educației cu directorul Directiei Generale Învățământ Universitar Ioan Groza, acuzat de plagiat și implicat în scandalul „striptease pe fonduri POSDRU”? Adrian Curaj, noul ministru al Educației, va avea de luat câteva decizii nu tocmai ușoare după ce va ajunge în fruntea instituției. Nu doar dintre cele referitoare la reforma unui domeniu unde fiecare ministru a venit cu reforma lui și a plecat cum a venit, ci decizii despre oameni care trag sfori și țes intrigi mai ceva ca păianjenii.
abonare newsletter
banners