Actualitate

Ronaldinho vine la Cluj! Fostul mare jucător, prezent la un eveniment important

Ronaldinho va fi prezent la Cluj-Napoca în vara lui 2022, conform unui anunț făcut de Eric de Oliveira.

Ronaldinho vine la Cluj! Fostul mare jucător, prezent la un eveniment important

 

Eric de Oliveira, unul dintre cei mai buni jucători străini care a evoluat vreodată în România, a anunțat că Ronaldinho va fi prezent la Cluj-Napoca în vara lui 2022.


„Vârful carierei a fost să-l cunosc personal pe Rivaldo, Balonul de Aur, a fost campion mondial. Pe lângă faptul că am lucrat și cu Hagi. Când m-am apucat eu de fotbal l-am văzut pe Jardel. Apoi a apărut Romario, care era senzațional. Apoi a apărut Ronaldo grasu, care e un simbol. Să devină cum a devenit după atâtea accidentări. Dar m-am oprit la Ronaldinho, magicianul! Cred că am și eu 1% din Ronaldinho. Jucăm cu aceeași plăcere, cu aceeași bucurie, cu zâmbetul pe buze. S-ar putea să devin ambasadorul României la teqball, încă nu s-a stabilit oficial. În perioada mai-august la Cluj va veni Ronaldinho, ambasadorul mondial al teqball. Eu fiind ambasador teqball România s-ar putea să am întâlnirea asta cu el. El va veni sigur în România, totul e stabilit, doar data exactă a mai rămas de pus la punct”, a declarat Eric pentru ProSport.

Ronaldinho i-a încântat pe fanii fotbalului european între 2001 și 2011, perioadă în care a activat la echipe precum PSG, Barcelona sau AC Milan. Legendarul jucător brazilian este campion mondial, câștigător al Balonului de Aur, dar și deținător al Ligii Campionilor.

CITEȘTE ȘI:

CFR a mai scăpat de doi jucători. Fotbaliștii aduși de Șumudică, îndepărtați rapid

Oficial. CFR Cluj a prezentat transferul unui atacant

Ultimele Stiri
abonare newsletter