Actualitate

(P) Twispay este încântată de deschiderea viitoare a sediului central din București

Capital Financial Services, un start-up fintech cu sediul în România și care își oferă serviciile sub brandul Twispay, se pregătește să își deschidă sediul central în capitala României.

Twispay Twispay

Compania va fi localizată în Crystal Tower, o clădire de birouri din inima Bucureștiului. Potrivit fondatorilor companiei, noul sediu a fost proiectat de Alina Stoian, un designer renumit ca fondator al 2Deco Studio. În plus, Twispay lucrează pentru a-și extinde forța de muncă, care se va dubla începând cu 2021.

Pornită ca un start-up regional în domeniul fintech, Twispay și-a stabilit obiectivul ambițios de a revoluționa modul în care circulă banii în lume. În doar 5 ani, compania a trecut de la o mână de angajați la o echipă destul de mare, formată din peste 40 de profesioniști în diverse domenii. Potrivit directorului general al Twispay, compania va încheia anul fiscal cu peste 50 de angajați, unii dintre ei lucrând de la distanță.


Fintech este o industrie în plină expansiune în România, cu un număr tot mai mare de start-up-uri și companii promițătoare. Potrivit Asociației Române pentru Antreprenoriat și Tehnologie, o creștere semnificativă în domeniul fintech în România a avut loc în anii pandemiei, când multe procese au fost mutate în mediul online. Pentru a comanda servicii și produse, multe persoane aflate în autoizolare au folosit servicii și platforme online operate de companii fintech. În plus, a crescut cererea pentru diverse forme de divertisment, inclusiv pentru jocurile de noroc online legale și, în special, pentru sloturi Romania. Cazinourile online românești sunt cunoscute pentru că folosesc soluții de plată furnizate de companii fintech, inclusiv Twispay. Acest lucru a făcut ca societățile de tehnologie financiară să devină unele dintre cele mai mari surse de angajare, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a numărului de locuri de muncă. 

Potrivit Statista, plățile digitale vor crește semnificativ până la sfârșitul anului 2022, la o valoare totală a tranzacțiilor de aproximativ 9 miliarde de dolari pe an. În plus, experții preconizează că numărul persoanelor care efectuează plăți online în România va crește la aproape 12 milioane până în 2027. Creșterea capacității lățimii de bandă a rețelelor de internet și creșterea numărului de dispozitive conectate au contribuit la o creștere atât de rapidă a sectorului fintech, spun reprezentanții Twispay.


Licențiată de Banca Națională a României în 2013, Capital Financial Services este prima organizație cu bani digitali de acest tip. Brandul său Twispay se concentrează pe emiterea de fonduri electronice, precum și pe procesarea plăților prin VISA, Mastercard și alte servicii de plată populare în România.

CITEȘTE ȘI:

(P) Jocuri de noroc în România - Ce trebuie să știi

Ultimele Stiri
abonare newsletter