Politică

Azi în Parlament- Alin Tişe: „Sănătatea românilor, mita electorală a PSD”

Senatorul PDL de Cluj Alin Tişe susţine, într-o declaraţie politică, că Guvernul „sub acoperire“ a hotărât că sănătatea românilor mai poate aştepta măcar un exerciţiu bugetar.

„Poate că deja au finalizat toate Spitalele Regionale de Urgenţă şi au asigurat fondurile pentru aparatură, medicamente şi materiale sanitare în exces, ori au plătit cititoarele de carduri la care îi obligă pe medicii de familie. Altfel nu ne explicăm cum de se iau banii de la Sănătate la această a doua rectificare.

Nu putem accepta că sănătatea românilor să fie transformată în mită electorală pentru primarii traseişti!


Susţinem alocarea de bani către oraşe şi comune, dar în mod transparent  şi pentru investiţii, nu din pixul ministrului! Şi categoric nu de la sănătate!

Din banii de mită electorală tăiaţi de la sănătate puteau demara deja construcţia Spitalului Regional de Urgenţă Cluj. Nu să facă împrumuturi parţiale pentru actualizare de hârtii care vor expira iar din nealocare de bani!


România este condusă de un Guvern total inconştient. Sănătatea populaţiei nu constituie o prioritate. Guvernul PSD bagă banii în sedii de primării în loc să construiască spitale de urgenţă!

România este condusă de un Guvern de caraghioși, de comunişti, care vinde orice pentru un vot, care foloseşte instituțiile statului ca şi organe de prigoana şi control împotriva adversarilor politici, la fel ca în regimul Ceaușescu.


Guvernul Ponta ar trebui să demisioneze pentru că în fiecare zi distruge această ţară!“.

Etichete: pdl psd alin tise
Ultimele Stiri
abonare newsletter