Național

Martorul-cheie împotriva clanului Dordulea a murit într-un accident rutier

Sursa foto: Presshub.ro
Martorul-cheie împotriva clanului Dordulea a murit într-un accident. Colonelul Bogdan Georgian Pușcoi, fost șef în cadrul ISU Dâmbovița, a murit sâmbătă într-un accident rutier, într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi. El este ofițerul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia în anul 2020.

Politică

România „sondajelor” de opinie, la comanda partidelor politice. Cum este „formatat” electoratul după chipul și asemănarea politicienilor?

Cu cine ar vota românii, dacă mâine ar avea loc alegeri? Realitatea ireală a sondajelor de opinie/Foto: Depositphotos.com
Două sondaje de opinie distincte prezintă imaginea unei Românii scindate, în care românii ar continua să susțină aceleași partide politice, în ciuda evenimentelor dramatice de la Crevedia și 2 Mai. Evident, electoratul a început să fie „formatat” după chipul și asemănarea politicienilor.


Sănătate

Deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu nu va vota un guvern din care face parte Alexandru Rafila. „Nu voi vota un guvern cu această atitudine față de pacienții bolnavi de cancer”

Depuatul Patriciu Achimaș Cadariu nu va susține candidatura lui Alexandru Rafila pentru Ministerul Sănătății din cauza impedimentelor privind concretizarea Planului Național de Combatere a Cancerului/Foto: Patriciu Achimaș Cadariu
Deputatul PSD de Cluj, profesorul Patriciu Achimaș-Cadariu, anunță că nu va vota „pentru” avizarea în Comisia pentru Sănătate și Familie a candidaturii lui Alexandru Rafila pentru funcția de ministru al Sănătății în Guvernul Ciolacu, după ce acesta din urmă a anunțat că lansează un alt plan de cancer decât cel promovat prin lege de Parlamentul României.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners