Administrație

Tarife mai mari la parcarea Aeroportului Cluj. Vot la limită în CJ. Tișe: „Nu suntem executanții firmei, avem și varianta rezilierii contractului”

Consiliul Județean Cluj a fost dat în judecată de firma GOTO Parking, cea care administrează parcarea de la aeroport, după ce forul județean a amânat de multe ori majorarea tarifelor propuse. După ce judecătorii au dat dreptate firmei GOTO, consilierii județeni au aprobat, la limită, noile tarife propuse.

Administrație

Dincolo de strălucire, festivități, trafic și destinații. De ce întârzie dezvoltarea Aeroportului Internațional Cluj?

Dincolo de festivăți, conferințe naționale și internaționale, lansare de noi rute, laude despre creșterea traficului de pasageri, la Aeroportul Internațional Cluj rămân aceleași probleme: întârzierea extinderii pistei, care poate duce la pierderea zborurilor, infrastructura care nu mai face față și eternele dispute cu Consiliul Județean, proprietarul instituției, care întârzie, conștient sau nu, planurile de dezvoltare ale aerogării.
Administrație

Se extinde sistemul de canalizare din Cămărașu

În contextul creșterii numărului de locuitori ai satului, Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș" au luat decizia extinderii rețelei de canalizare pe o distanță suplimentară de peste 1,5 km.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners