Ştiri din Transilvania

Captură impresionantă de droguri a DIICOT Cluj. Peste 140 de kilograme de cannabis au fost confiscate - VIDEO

Patru bărbați au fost reținuți în urma a 7 percheziții efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Cluj, în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri.

 

 


Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia au efectuat 7 percheziții domiciliare, în județele Cluj, Bistrița-Năsăud și Alba, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

 


În urma perchezițiilor, au fost confiscate 6 culturi de cannabis (211 plante), cu masă verde de 142,1 kilograme și aproximativ 6 kilograme de muguri de cannabis.

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, un cântar electronic, 8 telefoane mobile, precum și instrumente destinate consumului de cannabis.


10 persoane au fostaudiate și patru bărbați - arestați

10 persoane au fost aduse la audieri, iar, ulterior, față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

La acțiune au participat polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și echipe canine din cadrul Sectorului de Frontieră Aeroport Cluj și Direcției Regionale Vamale Cluj. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


CITEȘTE ȘI

Peste 10 kg de CANNABIS confiscate la Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter