Actualitate

Consiliul Judeţean Cluj vrea telefoane mobile pentru angajaţii care fac muncă de birou

16.000 de euro vor costa telefoanele mobile pentru 33 dintre angajaţii instituţiei care vor putea vorbi nelimitat în ţară şi străinătate.

Consiliul Judeţean Cluj va achiziţiona servicii de telefonie şi internet în valoare de 16.000 de euro fără TVA  pentru 33 de angajaţi.

Potrivit caietului de sarcini, obiectul contractului în constituie achiziţionarea a 33 de abonamente voce mobilă cu minute şi sms-uri nelimitate lunar, şapte abonamente de voce mobilă cu minim 8 GB internet, minim 2GB internet în roaming, minim 1000 de minute sau sms-uri în roaming UE şi 1000 de minute internaţionale non UE, dar şi trei abonamente de internet minim 7GB pentru tabletă pe lună.


De asemenea, Consiliul Judeţean este dispus să plătească şi servicii suplimentarea dacă se vor depăşi abonamentele iniţiale, după cum urmează: 1000 de minute apeluri voce şi mesaje în roaming, 500 de minute apeluri internaţionale pentru UE, 1000 de minute apeluri voce şi mesaje roaming în afara UE, 1000 minute apeluri internaţionale în afara UE şi 20GB de internet în afara UE.

“Scopul utilizării serviciilor de telefonie (telefonie mobilă, transmisie/trecepţie date mobile și telefonie fixă) îl constituie asigurarea activităţii Consiliului Judeţean Cluj”, se precizează în caietul de sarcini.


Mai mult, compania de telefonie mobilă căreia i se va încredinţa “va asigura pe toată durata contractului un buget de minim 5000 euro pentru achiziţionarea de terminale şi accesorii de telefonie”.

Funcţionarii din CJ vor să vorbească inclusiv în America de Nord şi Sud, Asia, Australia şi Africa, vor un program de asistenţă 24 de ore pe zi/7 zile pe săptămână şi să li se asigure gratuit decodarea/deblocarea telefoanelor mobile provenite din altă reţea decât cea a ofertantului declarat câştigător. Ulterior, Consiliul Judeţean a renunţat la această ultimă cerinţă după ce a primit reclamaţii că aceasta ar fi prea restrictivă şi că încalcă principiul tratamentului egal, avantajând operatorul care a codat telefoanele.


“Aria de acoperire a rețelei de telefonie mobilă a prestatorului trebuie să fie de minim 85% din suprafața româniei, incluzând toate orașele și localitățile, precum și drumurile naționale. Prestatorul va asigura cu o viteză medie de transfer de date, calculată outdoor, dar nu mai puţin de 7,2 Mps”, se mai precizează în caietul de sarcini.

De asemenea, funcţionarii publici vor şi alte servicii gratuite de genul asigurarea activării şi dezactivării mesageriei vocale, consultarea mesageriei vocale precum şi posibilitatea notificării atunci când utilizatorul are telefonul închis sau se află într-o zonă fără acoperire sau este angajat într-o altă convorbire. Compania de telefonie mobilă va trebui să asigure şi un antivirus care să protejeze utilizatorii de “viruşi, fişiere pericuoase, site-uri cu programe maliţioase şi site-uri înşelătoare”.


În ceea ce priveşte abonamentele lunare de servicii de telefonie fixă, funcţionarii publici au nevoie de 10.000 de minute pe lună în reţeaua naţională, 1.000 de minute internaţional, 5.000 de minute pe reţelele mobile naţionale şi 500 de minute pe reţelele mobile internaţionale.

CONVORBIRI


16.000 de euro fără TVA îi vor costa pe clujeni conversaţiile telefonice ale funcţionarilor din Consiliul Judeţean Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter