Administrație

Primul șef de instituție publică din Cluj care recunoaște. „Funcționarii publici lucrează puțin, 3 ore/zi, iar salariile sunt foarte mari”

Sediul Consiliului Județean Cluj. Sursă foto Facebook Consiliul Județean Cluj
Salariile în Consiliul Județean Cluj sunt „foarte mari”, nu se muncește mai mult, „din contră, se muncește mai puțin”, iar media muncii unui funcționar public este de 3 ore/zi. Nu o spunem noi, ci șeful instituției, Alin Tișe, care este de părere că s-ar descurca cu mai puțini angajați.
Economie

Salariile celor peste 200.000 de funcţionari publici se apropie de 5.000 de lei/lună, cu 60% peste salariul mediu. „În privat, ca să câştigi acești bani, trebuie să ai ani de experienţă”

Cei peste 211.000 de angajaţi din sectorul „administraţie publică şi apărare” au ajuns la un salariu mediu net de 4.961 de lei net în luna iunie a acestui an, în creştere cu 18% faţă de perioada similară din 2018, arată datele Institutului Naţional de Statistică, citate de Ziarul FInanciar.

Actualitate

Adevărul despre “performanţele” lui Tişe în fruntea Consiliului Judeţean. Funcţionari plătiţi regeşte în mod ilegal, bani returnaţi la UE, zero proiecte şi cheltuieli nejustificate

Curtea de Conturi a scos la iveală nereguli de 6,2 milioane de euro la Consiliul Judeţean Cluj pe anul 2017. A fost anul în care instituţia s-a “înecat” în levigatul de la Pata Rât, a fost amendată pe bandă rulantă, a returnat milioane de euro pentru dezastrul de la Centrul de Deşeuri, a plătit din banii clujenilor lucrări imaginare, dar cu toate acestea funcţionarii publici au fost premiaţi şi plătiţi regeşte în mod ilegal.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners