monitorulcj.ro Menu

Tu ştii ce aer respiri în sala de sport de la Cluj Arena?

La 8 ani de la inaugurarea Cluj Arena, Consiliul Judeţean cumpără un echipament pentru sterilizarea aerului la stadion. Instituţia vrea să se asigure că sportivii care se antrenează în sălile de sport sunt protejaţi de bacterii şi îşi desfăşoară activitatea într-un mediu curat şi igienic.

Ce trafic va genera ridicarea Centrului de Transplant în zona Hasdeu/Victor Babeș

Pe terenul de pe strada Victor Babeș pe care l-a concesionat Consiliul Județean acum 12 ani pentru construirea unui centru comercial s-ar putea construi un centru integrat de transplant. Rând pe rând, preşedintele forului judeţean, Alin Tişe, spunea că pe acel teren se va construi ba un mall, ba un parking, ba un spital de copii.

Tişe se laudă cu noi lucrări la “autostrada” Mociu-Frata. Primele lucrări, anunţate TOT de TIŞE, în urmă cu 8 ANI! Drumul arată DEPLORABIL!

În primul mandat al lui Alin Tişe, Consiliul Judeţean Cluj anunţa demararea unui proiect de modernizare a tuturor drumurilor judeţene. Era anul 2011, an preelectoral, când Alin Tişe anunţa că 423 kilometri de drumuri judeţene vor fi modernizaţi până în 2015. După 8 ani, de acest proiect s-a ales praful.