Actualitate

Guvernul a aprobat noi exproprieri pe lotul 4 al autostrăzii Sebeş – Turda în Alba şi Cluj. Care sunt localităţile prin care va trece autostrada - HARTĂ

Guvernul a aprobat declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar al Autostrăzii Sebeş-Turda – Lotul 4 şi fondurile necesare plăţii despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe coridorul de expropriere al acestei lucrări.

Prin actul normativ aprobat se asigură suma de 779.000 de lei, destinată despăgubirilor celor 771 imobilele proprietate privată care urmează să fie supuse procedurii de expropriere, cu o suprafaţă totală de 1.261.695 metri pătraţi.

Suma necesară despăgubirilor a rezultat dintr-un raport de evaluare întocmit de către un expert autorizat de Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România şi este asigurată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.


De asemenea, prin Hotărâre se aprobă amplasamentul suplimentar al lucrării autostrăzii Sebeş-Turda – lot 4, situat pe raza localităţilor Unirea şi Mirăslău din judeţul Alba, respectiv Moldoveneşti, Mihai Viteanu şi Călăraşi din judeţul Cluj, precum şi lista proprietarilor şi deţinătorilor ce rezultă din evidenţele acestor unităţi administrativ-teritoriale.

abonare newsletter