Două noi imagini care înfățișează tot atâtea personaje au fost identificate de specialiști în timpul lucrărilor de restaurare ce se desfășoară, în această perioadă, la Sala Dietei de la Castelul Corvinilor din Hunedoara.
Picturi murale vechi de peste 700 de ani, precum și o șarpantă de lemn din secolul al XIV-lea au fost descoperite într-o biserică din Cluj.
Cercetătorii au descoperit, pe strada Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca, cele mai vechi picturi murale renascentiste ale oraşului şi regiunii.
„Apropiați. Spargem ziduri” este numele proiectului inițiat de Institutul Francez din Cluj-Napoca pentru a aniversa într-o manieră inedită cei 30 de ani ai săi de existență și cei 30 de ani de înfrățire între orașele Cluj-Napoca și Nantes printr-un schimb de artiști de artă stradală între cele două orașe.
Un perete de pe strada Constanța din municipiul Cluj-Napoca a fost transformat într-o pictură murală, care aniversează 30 de ani de înfrățire între Cluj-Napoca și orașul francez Nantes.
Mai mulți artiști stradali au realizat picturi murale pe pereții Liceului de Arte Vizuale din Cluj-Napoca, în cadrul proiectului „Artă în curtea școlii”.