Educație

Radiografia consumului de droguri în școlile din Cluj. Danileț pune „punctul pe i”. „Avem copii morți de supradoză. Salvarea vine de două ori pe săptămână la școală să ia elevii aflați în sevraj”

Judecătorul Cristi Danileț în sala de judecată/Foto: Cristi Danileț Facebook.com
În România, fenomenul drogurilor în rândul adolescenților este scăpat de sub control. Din păcate, în Cluj situația este extrem de gravă, iar potrivit judecătorului Cristi Danileț, ambulanțele preiau copii în sevraj chiar în timpul orelor de curs și sunt înregistrate decese cauzate de supradoză.Educație

Infracțiunile din codul penal pe înțelesul tuturor. Danileț: „Tinerii folosesc inteligența artificială, cumpără criptomonede, dar la BAC au de scris despre Ion care acum 100 de ani o iubea pe Florica, dar o ia de soție pe Ana pentru pământ”

Lecție de educație juridică pe baza romanului „Ion” de L.Rebreanu, semnată de judecătorul Cristi Danileț/Foto: Cristi Danileț Facebook.com
O abordare inedită a romanului „Ion” de L. Rebreanu, din perspectivă juridică, realizată pentru elevi de judecătorul clujean Cristi Danileț. Subiectul de la BAC reprezintă un veritabil exemplu de educație juridică.
Educație

Cristi Danileț, despre greva din învățământ: „Salariile profesorilor trebuie triplate. Este una dintre condițiile reformei învățământului”

Cristi Danileț. despre greva generală și reforma din învățământ/Foto FSLI România Facebook.com
Societatea trebuie să fie alături de profesori în această perioadă, iar veniturile angajaților din învățământ trebuie triplate, arată judecătorul clujean Cristi Danileț. Însă reforma din educație trebuie să se centreze pe profesori, iar părinții să se adapteze la lumea digitală a copiilor.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners