Sport

Simona Halep și Serena Williams vor fi adversare la Turneul Campioanelor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, mâine, de la ora 11.00, împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, în etapa a doua a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, competiţie care se desfăşoară la Singapore.

Primele jucătoare care vor juca miercuri sunt Alla Kudriavţeva / Anastasia Rodionova (Rusia / Australia) - Ekaterina Makarova / Elena Vesnina (Rusia), de la ora 08:30, cu partida de dublu, după care va continua cu meciul Williams - Halep.

Cele două sportive s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se Williams. Ele au jucat prima dată una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.


Simona Halep a afirmat după meciul cu Eugenie Bouchard că se bucură de faptul că este susținută de prieteni și de români. „I-am auzit pe toți. Sunt oameni deosebiți, vin mereu lângă mine, mă ajută, înseamnă mult să-i am aproape. Și nu mă refer doar la familia mea și prietenii mei, ci la toți românii care au fost astăzi la meci. Bănuiesc că și cei din România m-au susținut din fața televizorului și vreau să le mulțumesc”, a spus Halep la Dolce Sport.

La Singapore, Serena Williams şi Simona Halep au debutat cu câte o victorie. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA, scor 6-4, 6-4.


BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Ultimele Stiri
abonare newsletter