Politică

Gheorghe Flutur a refuzat să preia funcţia de copreşedinte al PNL. Blaga merge pe varianta preşedintelui unic. Daniel Buda e favorit

Fostul copreşedintele Vasile Blaga le-a transmis liderilor PDL că cea mai bună variantă, în acest moment, este ca Alina Gorghiu să rămână lider unic al partidului pentru a arăta unitate în pragul alegerilor. În schimb, liderii democrat-liberali din teritoriu doresc să numească un copreşedinte, europarlamentarul Daniel Buda având în acest moment cea mai mare susţinere, potrivit unor surse din partid.

Politică

Votul în Senat în cazul Gabriel Oprea ar putea fi reluat

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri la RFI că reluarea votului în Senat în cazul lui Gabriel Oprea este posibilă, afirmând că PNL ar putea avea ca alternative contestarea deciziei Senatului la CCR sau intrarea în grevă parlamentară pe perioadă determinată.

Politică

PNL face promisiuni electorale pe bandă rulantă

Încă o promisiune electorală în decurs de două zile de la PNL: liberalii promit dublarea salariilor medicilor "încă de la începutul guvernării". Promisiunea vine după ce aceştia au adoptat o rezoluţie privind salarizarea primarilor, dar şi o creştere medie de 22% a salariilor pentru funcţionarii publici, începând cu 2017.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners