Politică

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 Tişe: Deciziile importante ale PNL se iau în partid, nu ne exprimăm înainte puncte de vedere

Vicepreşedintele PNL Alin Tişe a declarat, luni, că deciziile importante pentru partid trebuie să se ia în interiorul acestuia şi abia apoi pot fi exprimate puncte de vedere publice.

El a spus că, în calitate de membru în Biroul naţional al PNL, îşi va exprima un punct de vedere în cadrul şedinţei de marţi, cu privire la declaraţiile Alinei Gorghiu privind depunerea mandatului său de preşedinte.

“Noi vom avea o întâlnire azi şi mâine în Biroul naţional şi se va lua decizia cea mai bună. Vom lua o decizie colectivă, deoarece conducerea partidului e o chestiune colectivă. O să am o opţiune, dar o să o exprim în interiorul partidului, că aşa e democratic, nu ne exprimăm puncte de vedere public înainte de a discuta în partid. Fac asta doar cei care doresc să-şi facă imagine profitând de situaţia delicată a partidului. Deci, părerile legate de partid se exprimă în interior”, a afirmat Alin Tişe.


El a adăugat că nu crede în deciziile luate în pripă.

“Voi avea un punct de vedere în interiorul Biroului naţional, sunt membru în Biroul naţional şi decizia va fi luată de partid. Eu nu cred în deciziile luate în pripă, nici nu cred în imaginea făcută pe seama unui partid care are dificultăţi evidente, ci eu cred că atâta timp cât partidul este o chestiune colectivă şi oamenii care sunt în el nu sunt obligaţi să stea în partid, consider că deciziile capitale, atât de importante pentru partid, se iau în forurile de conducere statutar. După ce ele sunt luate, se comunică în mod clar către toată lumea. Acesta este statutul partidului, nu cer decât să se respecte”, a mai spus Alin Tişe.


Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că îşi va depune mandatul de la conducerea partidului şi că acest gest a fost anunţat şi de alţi lideri liberali.

“Încă de ieri am avut discuţii cu colegii, liderii din teritoriu, conducerea centrală şi pentru mine nu există alt gest decât depunerea mandatului”, a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter