Actualitate

Manelistul Culiță Sterp ar fi făcut accident mortal în urmă cu șase ani. Tentativă de mușamalizare: „Să nu facă copilul meu pușcărie”

Manelistul Culiță Sterp pare că nu mai scapă de probleme. Recent a ieșit la iveală faptul că acesta nu este la primul accident, el ar fi omorât un om după ce a adormit la volan acum șase ani.

Manelistul Culiță Sterp nu scapă de probleme/ FOTO: Culiță Sterp/Facebook Manelistul Culiță Sterp nu scapă de probleme/ FOTO: Culiță Sterp/Facebook

 

 


Manelistul Culiță Sterp nu scapă de probleme. După ce în urmă cu o lună a produs un accident grav pe strada Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca, se speculează că artistul ar fi produs un accident mortal în urmă cu șase ani.

 


În urmă cu 6 ani a adormit la volan şi a produs un accident grav în apropiere de Caransebeş. Acesta a primit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni cu suspendare pentru ucidere din culpă abia în 2020. 

CITEȘTE ȘI:


Răsturnare de situaţie în cazul accidentului provocat de Culiţă Sterp în Cluj. Polițiștii au cerut recalcularea alcoolemiei manelistului
Culiță Sterp, aroganță din cale afară şi cu zâmbetul pe buze la instanţă. A depus plângere împotriva controlului judiciar

Potrivit instanței de judecată, în iulie 2016, Culiţă Sterp ar fi adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a lovit o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi. Şoferul a scăpat, însă pasagerul n-a avut nicio şansă. La 6 ani distanţă, fiul bărbatului mort povesteşte cum familia cântăreţului, pe atunci necunoscut publicului, a încercat să îi cumpere tăcerea. 

Familia lui Culiță a încercat să-și scapă copilul de închisoare

La șase ani de la producerea accidentului mortal, fiul bărbatului mort a povestit pentru Observatornews cum familia cântăreţului, pe atunci necunoscut publicului, a încercat să îi cumpere tăcerea.


„Am primit un apel de la şoferul dubei cu care a fost tata şi a zis că tatăl şi fratele lui Culiţă sunt la Reşiţa, la mine in staţia de autobuz, şi să cobor că ei vor să stea de vorbă cu mine. Am ajuns să discut cu tatăl lui Culiţă, care mi-a zis în felul următor: ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Nimic nu îl mai poate aduce pe tatăl tău înapoi, eu sunt conştient de asta, dar hai să ne înţelegem cumva să nu facă copilul meu puşcărie. Şi eu i-am zis, domnule, nu mai e nimic de discutat. Trebuie să plătească pentru ce a făcut şi nu am ce să discut. Și aia a fost tot, am închis telefonul”, a declarat fiul pentru sursa citată anterior. 

În cazul respectiv abia în 2020 a venit sentința. Culiță s-a ales cu 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, iar instanța a decis că va fi supravegheat timp de trei ani.


UPDATE, 6.12, ORA 09:40

Nu Culiță Sterp ar fi ucis un om, la mijloc fiind vorba despre o coincidență de nume, ceea ce l-a și adus în mijlocul unei asemenea situații, potrivit clujust.ro.

Conform clujust.ro, un bărbat cu același nume, Nicolae Sterp, ar fi provocat accidentul din 2016 și tot el, la decizia definitivă a Curții de Apel Timișoara, a primit o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după ce a adormit la volan și a izbit din plin o altă mașină aflată pe șosea. De asemenea, aceeași sursă menționată anterior mai spune și faptul că a intrat în legătură cu avocatul care l-a reprezentat în instanță pe Nicolae Sterp, adevăratul vinovat de accidentul din Caransebeș. 

Cântărețul nu are nicio legătură cu tragedia ce a avut loc în anii trecuți. Doar numele îi leagă pe cei doi bărbați, în rest, fiind multe diferențe între ei. 

 

CITEȘTE ȘI:

Manelistul Culiță Sterp a fugit de Poliție înainte să facă accident! L-a „luat” radarul cu viteză pe Calea Florești

Noi detalii în cazul lui Culiță Sterp! Manelistul era și DROGAT când a făcut accident în Piața Avram Iancu

Culiță nu scapă de controlul judiciar. Judecătorii i-au respins cererea de a părăsi țara

Culiță Sterp, mesaj pe Tik Tok după accidentul de la Cluj-Napoca. „Vă pup pe toți dragii mei, n-am fugit nicăieri. O să rămân același om”

Ultimele Stiri
abonare newsletter