Actualitate

Manelistul Culiță Sterp a fugit de Poliție înainte să facă accident! L-a „luat” radarul cu viteză pe Calea Florești

Înainte să producă accidentul din Piața Avram Iancu, manelistul Culiță Sterp ar fi fugit de polițiști, care l-au depistat cu aparatul radar conducând cu viteză mare pe Calea Florești.

Manelistul Culiță Sterp a fugit de Polițiști înainte să facă accident în P-ța Avram Iancu / FOTO 1: Culiță Sterp/Facebook, FOTO 2: ISU Cluj Manelistul Culiță Sterp a fugit de Polițiști înainte să facă accident în P-ța Avram Iancu / FOTO 1: Culiță Sterp/Facebook, FOTO 2: ISU Cluj

 

 


Manelistul Culiță Sterp ar fi condus cu viteză mare pe Calea Florești, înainte să producă accidentul din Piața Avram Iancu, noaptea trecută.

 


Deși aparatul radar l-a depistat „zburând” cu mașina pe drumurile din Cluj-Napoca, manelistul nu ar fi oprit la semnalele făcute de polițiști, ci a fugit de ei.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a așteptat până la ora 18:00 să transmită aceste informații, deși accidentul pe care l-ar fi produs Culiță Sterp s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi.


„În completarea informațiilor transmise în contextul evenimentului rutier, transmitem următoarele: Anterior producerii accidentului de circulație, conducătorul autoturismului, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, ar fi fost suprins de aparatul radar utilizat de un echipaj rutier, care se afla pe strada Calea Florești. Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului continuându-și însă deplasarea.

Având în vedere procedurile, precum și măsurile de siguranță referitoare la oprirea autovehiculelor, în astfel de cazuri, în baza înregistrării vitezei cu care rulează autovehiculele, sunt dispuse măsurile legale în consecință”, a transmis IPJ Cluj.


Până acum, Poliția nu a anunțat cu ce viteză circula tânărul când a fost detectat de aparatul radar. 

Manelistul Culiță Sterp, implicat în accidentul de pe Avram Iancu

Celebrul manelist Culiţă Sterp ar fi fost tânărul de 30 de ani implicat în accidentul rutier de pe strada Avram Iancu, potrivit observatornews.ro. Culiță Sterp se întorcea de la filmarea celui mai nou videoclip pe care l-a filmat într-un complex la Tarnița alături de mai mulți artiști din formația sa. 


Manelistul ar fi intrat cu mașina, beat fiind, în intersecția străzilor Avram Iancu și Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului și a fugit de la locul faptei după ce a făcut  accident.

După impact, echipajele ajunse la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale șoferului care conducea cealaltă mașină implicată, care, ulterior, a fost transportat la spital.

„În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj. În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Manelistul Culiță Sterp, implicat în accidentul de pe Avram Iancu. Era BĂUT, a intrat pe roșu în intersecție și a fugit de la locul accidentului

VIDEO. Momentul accidentului de pe Avram Iancu, surprins de camere. Vinovatul a fugit de la locul faptei

FOTO. Accident între două mașini în Piața Avram Iancu. Unul dintre șoferi era băut și a fugit de la locul accidentului

abonare newsletter