Actualitate

Manelistul Culiță Sterp, implicat în accidentul de pe Avram Iancu. Era BĂUT, a intrat pe roșu în intersecție și a fugit de la locul accidentului

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Manelistul Culiță Sterp a fost implicat în accident.

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Manelistul Culiță Sterp a fost implicat în accident/ FOTO 1: Culiță Sterp/Facebook, FOTO 2: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Manelistul Culiță Sterp a fost implicat în accident/ FOTO 1: Culiță Sterp/Facebook, FOTO 2: ISU Cluj

 

 


Celebrul manelist Culiţă Sterp a fost implicat în accidentul rutier de pe strada Avram Iancu, notează observatornews.ro.

 


Culiță Sterp se întorcea de la filmarea celui mai nou videoclip pe care l-a filmat într-un complex la Tarnița alături de mai mulți artiști din formația sa. Manelistul ar fi intrat în intersecția străzilor Avram Iancu și Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului.

După impact, echipajele ajunse la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale șoferului de pe Dacia Logan, care, ulterior, a fost transportat la spital.


„În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj. În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.


„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, în Cluj-Napoca, intersecția Piața Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă (ambulanță SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportată la spital de ambulanță SMURD, conștientă și cooperantă”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Accident între două mașini în Piața Avram Iancu. Unul dintre șoferi era băut și a fugit de la locul accidentului

Accident între un TIR și o mașină, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca! O victimă, transportată la spital

FOTO Carambol cu 11 mașini pe Autostrada Transilvania: o persoană a fost transportată la spital. Circulație blocată

Ultimele Stiri
abonare newsletter