Politică

Deputata europeană Ramona Strugariu a deschis un birou europarlamentar la Cluj. „Un spațiu de întâlnire și discuții despre subiecte esențiale pentru noi toți”.

Eurodeputata Ramona Strugariu a deschis un birou europarlamentar la Cluj, cu o dezbatere dedicată tinerilor/Foto: monitorulcj.ro
Eurodeputata Ramona Strugariu a deschis, sâmbătă, la Cluj-Napoca, un birou europarlamentar, cu o primă dezbatere dedicată tinerilor. „Orice politici publice care vizează tinerii și au impact asupra lor, trebuie discutate cu beneficiarii acestora”, spune Ramona Strugariu.


Economie

Eveniment pentru mediul de afaceri clujean. Viorel Băltărețu, deputat USR: „După un an de imprevizibilitate și noi taxe, antreprenorii au nevoie de soluții”.

Viorel Băltărețu, deputat USR Cluj/Foto: Viorel Băltărețu
Creșterea taxelor și impredictibilitatea legislației fiscale vin cu noi presiuni pentru antreprenorii locali. Viorel Băltărețu, Deputat USR Cluj, organizează în 23 ianuarie un nou eveniment dedicat antreprenorilor clujeni, un dialog constructiv cu privire la provocări și soluții pentru mediul de afaceri.

abonare newsletter
banners