Timp Liber

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Acest ceai este cunoscut de specialiști datorită beneficiilor sale pentru organism. Este totodată un înlocuitor pentru cafea.

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea / Sursă foto: depositphotos.com Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea / Sursă foto: depositphotos.com

 

 


Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Acest ceai este unul dintre tratamentele naturale folosit pentru o mulțime de afecțiuni ale organismului. Este vorba despre ceaiul de păpădie.

 


Ceaiul de păpădie este un remediu natural adjuvant eficient pentru diverse afecțiuni. În plus, poate fi un aliat de nădejde în cura de slăbire.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Poți face ceai de păpădie cu flori culese de pe câmp, dar ai grijă ca acestea să fie cât mai tinere și să nu fie stropite cu diverse substanțe chimice. Desigur, spală-le foarte bine înainte. Toarnă apă fierbinte peste flori sau frunze și lasă la infuzat 15-20 de minute, scrie csid.ro.


Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea

Ceaiul de păpădie ne poate ajuta să reducem colesterolul „rău”, datorită proprietăților sale. Acest lucru se întâmplă prin inhibarea enzimelor care sunt responsabile cu digestia grăsimilor.

Totodată, ceaiul care reduce colesterolul este și un adjuvant pentru persoanele care doresc să scape de kilogramele în plus, rapid și sănătos. Pe lângă faptul că acest ceai ne ajută să ne detoxificăm, conține și întreaga gamă de vitamine B. Complexul de vitamine B fiind deficitar în cazul persoanelor care țin dietă, potrivit laboratorulnaturii.ro.


Ceaiul de păpădie, ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Acest ceai poate fi un înlocuitor sănătos pentru cafea. Conform ultimelor studii, substanțele din coada păpădiei au un efect energizant asupra corpului. 

 

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul

 

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Îmbunătățește digestia

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul de păpădie ne poate ajuta să ne îmbunătățim digestia. Acest ceai combate constipația, gastrita și poate calma toxiinfecțiile alimentare sau indigestia.

Chiar dacă ceaiul de păpădie, ceaiul care reduce colesterolul, are multe beneficii pentru organism, consumat în exces poate deveni TOXIC. Ceaiul de păpădie poate provoca reacții adverse persoanelor care sunt sub tratament medicamentos.

 

Sursă foto: depositphotos.com

 

CITEȘTE ȘI:

Planta care te scapă de oboseală. Luptă cu bolile de inimă, combate stresul și previne îmbătrânirea

Condimentul care te ajută să slăbești și tratează celulita. Combate cariile și scade riscul de infarct

Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap. Reduce simptomele colonului iritabil și ajută la circulația sângelui

abonare newsletter