Timp Liber

Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap. Reduce simptomele colonului iritabil și ajută la circulația sângelui

Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap. Acest ulei esențial are multe beneficii pentru sănătatea noastră, chiar reducând simptomele colonului iritabil.

Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap. Reduce simptomele colonului iritabil și ajută la circulația sângelui/ sursă foto: pixabay.com Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap. Reduce simptomele colonului iritabil și ajută la circulația sângelui/ sursă foto: pixabay.com

 

 


Uleiul esențial care alungă greata și durerile de cap este uleiul de mentă și are numeroase beneficii asupra organismului.

 


Când vine vorba de stările de greață și durerile de cap acest ulei este ideal, scrie sfatulmedicului.ro. Dacă aplici acest ulei diluat pe frunte elimină durerile de cap.

De asemenea, precum multe alte uleiuri esențiale, cel de mentă alungă și stresul, depresia sau epuizarea mentală. În același timp ajută și în cazuri de anxietate și agitație.


Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap. Reduce simptomele colonului iritabil

Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap. Menta ajută la reducerea simptomelor colonului iritabil, fiindcă ea ajută la relaxarea mușchilor.

Acest beneficiu al uleiului esențial de mentă a fost confirmat de studii științifice, chiar dacă nu se cunoaște încă modul exact în care se întâmplă acest lucru.


Totodată, uleiul esențial de mentă, care alungă greața și durerile de cap, este folosit în timpul gastroscopiei, colonoscopiei și clismei datorită efectului antispastic pe care îl are.

CITEȘTE ȘI:


Ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Întărește oasele și menține părul sănătos


Băutura care previne infarctul. Ajută la hipertensiune și scade colesterolul

 

Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap. Stimulează circulația sângelui

Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap, uleiul de mentă, are efecte și în stimularea circulației sângelui. Este cunoscută proprietatea sa de a îmbunătăți circulația sângelui în organism.

Dar în același timp, acest ulei esențial este folosit și în cazul infecțiilor ale tractului urinar. Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap poate să fie folosit pentru acest scop.

Un alt beneficiu îl aduce în îngrijirea dinților, datorită proprietăților antiseptice. Uleiul esențial de mentă combate respirația urât mirositoare și ajută la îmngrijirea cavității bucale.

CITEȘTE ȘI:

Uleiul care devine TOXIC la temperaturi ridicate. Poate cauza cancer. Cu ce îl putem înlocui?

Fructul care previne cancerul la colon. Reduce nivelul zahărului din sânge, previne bolile de inimă și ajută memoria

Ultimele Stiri
abonare newsletter