Timp Liber

Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Scade tensiunea arterială și îmbunătățește digestia

Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Acesta este extrem de benefic pentru organismul nostru, în special când vine vorba despre sănătatea inimii.

Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Scade tensiunea arterială și îmbunătățește digestia Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Scade tensiunea arterială și îmbunătățește digestia

 

 


Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Este vorba despre castane, iar consumul acestora aduc numeroase beneficii medicale pentru organismul nostru.

 


Acest fruct scade tensiunea artierială, îmbunătățește digestia și ne protejează inima, dar în principal întărește sistemul imunitar.

Având în vedere că aceste fructe au un conținut bogat de vitamina C și antioxidanți, ele devin aliați puternici pentru sistemul nostru imunitar. Totodată, castanele conțin cupru din belsug, iar acesta joacă un rol important în procesul de absorbție a fierului, care este esențial pentru creșterea oaselor, dar și pentru sănătatea acestora, scrie doc.ro.


Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Scade tensiunea arterială

Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Datorită conținutului bogat în antioxidanți, castanele protejează sănătatea inimii noastre.

Acești antioxidanți au un efect antiinflamator, potrivit sursei citate, iar mai mult decât atât, castanele conțin potasiu care scade tensiunea arterială.


Potasiu reduce, de asemenea, riscurile de hipertensiune, iar dacă suferi deja de boli de inimă, consumul de acest fruct care întărește sistemul imunitar și oasele poate să ajute la reducerea riscurilor.

CITEȘTE ȘI:


Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism. Îmbunătățește vederea și scade tensiunea arterială

 

Alimentul care te ajută să pierzi din kilograme. Scade tensiunea arterială și previne diabetul

 

Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Îmbunătățește digestia

Pe lângă beneficiile deja menționate, fructul care întărește sistemul imunitar și oasele ajută și la îmbunătățirea digestiei.

Anumite studii arată că aceste fructe ajută procesul de digestie, iar extractul de castane are beneficii mari asupra probioticelor din tractul intestinal. Castanele sunt, în același timp, bogate în fibre, iar acestea tratează costipația și diareea.

Totodată, castanele previn multe afecțiuni, precum cancerul, datorită puternicului efect antioxidant pe care îl au, dar și încetinesc procesul de îmbătrânire.

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care alungă stresul și depresia. Are efect antiinflamator, reduce colesterolul și te ajută să slăbești

Planta cu beneficii pentru organism. Ceaiul din această plantă reduce colesterolul și ajută digestia

Ultimele Stiri
abonare newsletter