Timp Liber

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Încă din trecut, băuturile alcoolice au fost utilizate și în scop medicinal, reprezentând remedii la diferite probleme ce țin de sănătate.

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești. Foto: depositphotos.com. Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești. Foto: depositphotos.com.

 

 


Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Mai multe tipuri de băuturi alcoolice, consumate fără a face exces, au diferite întrebuințări, fiind benefice pentru prevenirea anumitor boli de exemplu.

 


Băutura alcoolică care acționează ca un medicament.  Scade riscul de accident vascular

Băutura alcoolică care a fost considerată încă de când a apărut că ar acționa precum un medicament este vodca, iar studiile recente susțin în continuare acest lucru.

CITEȘTE ȘI:


Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul

Băutura care vindecă plămânii. Are efect antiinflamator, calmează tusea și ameliorează durerea în gât


Se crede că această băutură funcționează ca un medicament pentru organism în primul rând datorită faptului că nu conține zahăr, grăsimi ori carbohidrați. 

De asemenea, vodca poate scădea riscul de accident vascular cerebral, fiind consumată zilnic, însă nu în cantități mari. Este important totuși de reținut că acest lucru nu este recomandat tuturor persoanelor, în funcție de afecțiunile pe care le au deja.


Băutura alcoolică care acționează ca un medicament și te ajută să slăbești

Așadar, vodca ajută la menținerea greutății, putând fi consumată de persoanele aflate la dietă, datorită faptului că nu conține zahăr. Însă pentru a nu pune kilograme în plus este important să nu fie băută cu suc, ci cu apă minerală ori pentru un gust mai bun, cu suc stors direct dintr-o lămâie sau portocală.

Un alt avantaj al conumului de vodcă este faptul că această băutură alcoolică ajută la reducerea stresului, fiind considerată chiar mai eficientă în acest sens decât vinul roșu. Acest lucru se datorează faptului că vodca calmează celulele creierului și induce astfel o stare de liniște.


Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Ajută inima și tratează durerea de dinți

Această băutură poate totodată reduce nivelurile de zahăr din sânge, este un dezinfectant natural, utilă deci, în dezinfectarea rănilor ori pentru tratarea durerilor de dinți.

Vodca crește fluxul sanguin, fiind astfel un ajutor atunci când vine vorba de păstrarea unei inimi sănătoase.

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care te ajută să slăbești și tratează celulita. Combate cariile și scade riscul de infarct

Planta care te scapă de oboseală. Luptă cu bolile de inimă, combate stresul și previne îmbătrânirea

Alimentul care protejează și repară ficatul. Te ajută să slăbești și previne cancerul

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen. Te apără de bolile de inimă, cancer și te ajută să slăbești rapid

Ultimele Stiri
abonare newsletter