Timp Liber

Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Ajută la sănătatea inimii și scade riscul de diabet

Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Persoanele care își doresc să scape de kilogramele în plus se întreabă adesea dacă e bine să consume și băuturi alcoolice.

Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Ajută la sănătatea inimii și scade riscul de diabet. Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Ajută la sănătatea inimii și scade riscul de diabet.

 

 


Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Unele băuturi alcoolice care conțin mult zahăr pot fi un adevărat dușman pentru cei are se află la dietă și își doresc să slăbească. Altele, însă, sunt sărace în calorii și, prin urmare, pot fi consumate fără grijă și de cei care vor să dea câteva kilograme jos.

 


Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Conține puține calorii

Una dintre băuturile cu cel mai mic număr de calorii este șampania. Mai exact, un pahar de șampanie nu are mai mult de 80-90 de calorii, motiv pentru care, poate fi savurată fără grijă, mai ales la momentele de ocazie, de cei care se află la dietă.

CITEȘTE ȘI:


Cea mai sănătoasă băutură alcoolică. O consumăm fără a ști câte beneficii are pentru organism

Băutura care te ajută să slăbești rapid. Topește grăsimea de pe burtă și face minuni pentru organism


Șampania, fiind obținută din struguri, care sunt bogați în antioxidanți, scade nivelul colesterolului „rău” din sânge și totodată protejează vasele de sânge.

De asemenea, este important ca șampania să fie băută rece, temperatura ideală fiind de 7 grade Celsius, pentru ca mirosul și gustul să poată fi apreciate mai bine.


Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Scade riscul de diabet și previne demența

Pe lângă numărul scăzut de calorii pe care îl are, șampania mai are o grămadă de beneficii pentru sănătate, conform csid.ro.

Astfel, această băutură poate scădea riscul de diabet, poate preveni apariția demenței, îmbunătățește sănătatea inimii și poate crește apetitul sexual.

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Previne cancerul și protejează ficatul

Cea mai TOXICĂ legumă. Poate provoca cancer, hipertensiune și afectează glanda tiroidă

Condimentul pe care toți îl avem în bucătărie și combate bolile. Scade colesterolul și previne diabetul

abonare newsletter