Un studiu amplu publicat recent în British Medical Journal trage un semnal de alarmă asupra pericolelor ascunse în alimentele pe care le consumăm zilnic.
Contrar așteptărilor, nu vârstnicii sunt cei care merg cel mai des la medic, ci persoanele între 55 și 64 de ani, arată un nou studiu al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite.
Oamenii de știință au descoperit o legătură potențială între o dietă săracă și riscul de cancer, concentrându-se pe metilglioxal, un produs secundar format atunci când organismul descompune glucoza.
Un nou studiu realizat de cercetătorii danezi sugerează că un compus natural din cafea, numit cafestol, ar putea avea beneficii surprinzătoare pentru sănătate.
Bald is bold. Insulin pump, sensor & phone = diabetes fashion. I want to be accepted. Orice, numa’ sănătos să fie. Patru mesaje care pun în cuvinte universul Yuppi Camp au fost amplasate în cursul zilei de joi pe ziduri din centrul Clujului
În contextul actual al creșterii costului vieții, mulți dintre noi apelăm la alimente congelate ca o soluție convenabilă și economică. Însă, experții în nutriție trag un semnal de alarmă: nu toate produsele din congelator sunt la fel de sănătoase pe cât am crede.