Ştiri din Transilvania

Băutura care te ajută să slăbești rapid. Topește grăsimea de pe burtă și face minuni pentru organism

Persoanele care își doresc să dea jos kilogramele în plus au la dispoziție o variantă prin care să obțină rezultatele dorite într-un timp mai scurt. Pe lângă dietă, o băutură poate face minuni pentru organism.

 

 


Apa cu lămâie este cunoscută ca făcând adevărate miracole pentru organism, indiferent dacă vrei să slăbești sau să obții beneficii din punct de vedere al sănătății.

 


Specialiștii sfătuiesc ca apa cu lămâie să fie consumată dimineața pe stomacul gol, înainte cu cel puțin o jumătate de oră de prima masă, pentru efecte cât mai benefice.

Băutura care topește grăsimea de pe burtă

Apa cu lămâie poate ajuta la topirea grăsimii de pe burtă în special, fiind o modalitate rapidă de a slăbi chiar și în cazul în care nu ții o dietă și nu faci sport regulat.


Slăbește rapid cu apă cu lămâie

Astfel, consumată zilnic, apa cu lămâie poate da rezultate semnificative și rapide.

Cel mai recomandat mod de a consuma această băutură este ca apa să fie călduță, mai ales în anotimpurile reci. Tot ce trebuie să faci este să storci sucul unei lămâi și să îl amesteci cu apă. Pentru un plus de gust, se poate adăuga mentă, fiind o băutură potrivită în special vara.


Apa cu lămâie hidratează și dă energie

Cei care o consumă trebuie însă să fie atenți la cantitatea de lămâie utilizată, deoarece acesta este un aliment acid și poate provoca probleme, consumată în cantități prea mari. Pentru cei cu sensibilitate la alimentele cu aciditate se recomandă utilizarea unei cantități mai mici a sucului de lămâie.

Chiar dacă nu îți dorești să slăbești, trebuie să știi că apa cu lămâie este benefică și pentru hidratare, oferind energie, recomandarea de a fi consumată imediat după trezire fiind valabilă și în acest caz.


CITEȘTE ȘI:

Cel mai TOXIC aliment, consumat zilnic de români. Produsul poate provoca cancer

 

abonare newsletter