Economie

Un specialist în taxe câștigă până la 1.400 de euro pe lună, în medie. Candidații, la mare căutare în Cluj

Un specialist în taxe are un salariu care variază între 900 și 1.400 de euro net pe lună. Aceste job este la mare căutare în județul Cluj.

Un specialist în taxe are un salariu care variază între 900 și 1.400 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com Un specialist în taxe are un salariu care variază între 900 și 1.400 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com

 

Conform datelor oferite de platforma de recrutare BestJobs, un angajat pe poziţia de specialist în taxe are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.400 de euro net pe lună, scrie zf.ro.


 

Acest job este la căutare în România, în special în Cluj-Napoca, București sau Brașov, unde există 470 de posturi vacante disponibile pentru poziția de specialist în taxe.


Un candidat pentru un astfel de job trebuie să aibă, în general, o bază solidă de cunoştinţe specifice, dobândite în urma studiilor superioare într-o specializare economică, finanţe sau contabilitate şi un nivel avansat de limba engleză.

„În prima jumătate a anului 2022, domeniul financiar/contabilitate s-a situat pe locul al treilea după numărul de joburi active pe platforma BestJobs. Profesioniştii din acest domeniu pot aplica pentru o poziţie de specialist taxe dacă au o bază solidă de cunoştinţe specifice, dobândite în urma studiilor superioare într-o specializare economică, finanţe sau contabilitate şi un nivel avansat de limba engleză. În plus, angajatorii caută de regulă oameni care au experienţă profesională semnificativă în contabilitate şi proiecte fiscale, iar titlul de consultant fiscal certificat de către Camera Consultanţilor Fiscali reprezintă un avantaj pentru orice candidat. Salariul net pe care un specialist în taxe îl poate accesa este în medie de 900 - 1.400 euro/lună, iar în prezent, se caută un număr mare de astfel de candidaţi în Bucureşti, Braşov şi Cluj”, afirmă pentru sursa citată Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.


Ca beneficii extrasalariale, cele mai des întâlnite sunt bonusuri de performanţă, prime de sărbători, abonamente la servicii medicale şi posibilitatea de a lucra remote.

 

CITEȘTE ȘI:

Barmanii și chelnerii au cele mai mici salarii. Chiar și în Cluj!

Românii au lucrat până pe 19 iunie doar pentru a-şi plăti taxele, care cumulează 46% din venituri

Salariul mediu net în Cluj, cu 24% mai mare decât media națională. A crescut cu 245 de lei într-o lună

Ultimele Stiri
abonare newsletter