Actualitate

CTP suplimentează transportul public odată cu începerea școlii. PROGRAMUL liniilor de autobuz pentru elevi

Compania de Transport Public Cluj-Napoca vine în sprijinul clujenilor prin suplimentarea mijloacelor de transport în comun cu aproximativ 30%, începând de luni, ca urmare a începerii anului școlar și a reluării activității în majoritatea unităților economice din municipiu.

CTP suplimentează transportul public odată cu începerea școlii. PROGRAMUL liniilor de autobuz pentru elevi CTP suplimentează transportul public odată cu începerea școlii. PROGRAMUL liniilor de autobuz pentru elevi

 

 


În colaborare cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, se va relua de luni, transportul elevilor din clasele 0 – IV la școli, cu autobuze dedicate pe 12 trasee, din cartierele Mănăștur, Zorilor, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua.

 


Vor fi înfințate alte două linii noi care deservesc zona Iris și Lombului. Linia 10E care deservește cartierul Zorilor a fost prelungită din strada Observatorului pe strada Eugen Ionesco și Făgetului (capătul liniei 40).

Autobuzele merg în centrul orașului

Autobuzele vor avea ca destinație liceele din centrul municipiului Cluj-Napoca, aceste trasee fiind cunoscute deja de elevi. Liceele deservite sunt: Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Liceul Teoretic Avram Iancu, Seminarul Teologic Ortodox, Colegiul Național George Cosbuc, Seminarul Bathory Istvan, Liceul Teoretic Bathory Istvan, Colegiul Național Emil Racoviță, Liceul Teologic Reformat, Liceul Teoretic Apaczai Csere Janos, Liceul Teoretic Gheorghe Șincai.


Toți elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate având inscripția “TRANSPORT ELEVI” cu plecări după ora 7:10 din cartiere spre centrul municipiului și reîntoarcerea în jurul orei 14:00, pe următoarele linii:

Autobuze:   
Linia 9   – Bucium 7:20 ......P-ța Gării 14:02;
Linia 24 – Bucium 7:15 ......Unirii 14:05;
Linia 30 – Grigorescu 7:20 și A. Vlaicu 7:18 ...... A. Vlaicu si Grigorescu 14:02;
Linia 31 – Cl. Baciului 7:15;
Linia 35 – Zorilor 7:21;
Linia 39 – Vl. Chintăului 6:55;
Linia 42 – Câmpului 7:15;
Linia 43B – Grigorescu 7:20.


Troleibuze:   
Linia 3   – P-ța Gării 7:27;
Linia 5   – Aeroport 7:09;
Linia 6   – Bucium si A. Vlaicu 7:20 ...... A. Vlaicu 14:05;
Linia 25 – Bucium 7:12 ...... Unirii 14:12.

Tramvaie:   
Linia 102   – Bucium si B-dul Muncii 7:16 ...... B-dul Muncii 14:05;
Linia 101   – Bucium 7:21 ...... P-ța Gării 14:05;
    
Accesul se va face doar pe ușa din față și va fi permis doar elevilor, fără însoțitori.


Se efectuează în continuare transportul tinerilor nedeplasabili cu dizabilități neuromotorii, cu microbuze special dotate, pe trasee stabilite de comun acord cu Primaria municipiului Cluj–Napoca.
 
În mijloacele de transport în comun este obligatoriu sa utilizați orice formă de protecție a feței: mască, eșarfă sau fular.

CITEȘTE ȘI:

21 de cazuri noi de COVID-19 la Cluj, în ultimele 24 de ore!
 

 

Cluj-Napoca: Programul Autobuze școlare se extinde

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter