Educație

Cum vor merge elevii la școală în Cluj. LISTA COMPLETĂ a școlilor și scenariile după care se vor face cursuri!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat joi scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitară din județul Cluj. Cum vor merge elevii la școală începând de luni?

Cum vor merge elevii la școală în Cluj. LISTA COMPLETĂ a școlilor și scenariile după care se vor face cursuri! Cum vor merge elevii la școală în Cluj. LISTA COMPLETĂ a școlilor și scenariile după care se vor face cursuri!

 

 


CITEȘTE AICI scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Cluj! LISTA INTEGRALĂ doar pe monitorulcj.ro

 

Ce înseamnă fiecare scenariu?

 


SCENARIUL 1

Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicare tuturor normelor de protecție.

SCENARIUL 2

Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție și revenire parțială (prin rotație de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicare tuturor normelor de protecție.


SCENARIUL 3

Participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/ lecții online.

CÂTEVA EXEMPLE

1. Colegiul Național „Emil Racoviță” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un singur schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 20 de clase care fac parțial online, cu orar decalat de începere a cursurilor.


2. Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu două schimburi, fără amenajări de săli de clasă în alte spații,12 clase care fac parțial online și cu orar decalat de începere a cursurilor.

3. Colegiul Național „George Coșbuc” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un singur schimb, fără amenajări de clasă în alte spații, 28 de clase care fac parțial online și cu orar decalat de începere a cursurilor.


4. Colegiul Național „George Barițiu" Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 10 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

5. Liceul teoretic „Mihai Eminescu” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un singur schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 15 clase care fac parțial online și fără orar decalat de începere a cursurilor.

6. Liceul „Victor Babeș” Cluj-napoca: secanriul 2, cu un singur schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 12 clase care fac parțial online și cu orar decalat de începere a cursurilor.

7. Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu" Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 27 de clase care fac parțial online, cu un  orar decalat de începere a cursurilor.

8. Liceul Teoretic „Avram Iancu" Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 23 de clase care fac parțial online, fără un orar decalat de începere a cursurilor.

9. Liceul De Informatică „Tiberiu Popoviciu" Cluj-Napoca: scenariul 2, cu două schimburi, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 24 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

10. Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu" Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 27 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

11. Liceul Teoretic „Lucian Blaga" Cluj-Napoca : scenariul 2, cu un schimb, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 15 de clase care fac parțial online, fără un orar decalat de începere a cursurilor.

12. Școala Gimnazială Internațională „Spectrum" Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 6 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

13. Școala Gimnazială „Ion Creangă" Cluj-Napoca:  scenariul 2, cu un schimb, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 12 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

14. Școala Gimnazială „Ioan Bob" Cluj-Napoca: scenariul 2, cu două schimburi, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 12 de clase care fac parțial online, cu un  orar decalat de începere a cursurilor.

15. Seminarul Teologic Ortodox Cluj-Napoca: scenariul 2, cu două schimburi, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 20 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

Vezi AICI lista integrală a scenariilor unităților de învățământ din Județul Cluj în documentul atașat mai jos.

 

CITEȘTE ȘI:

Elevii vor începe luni şcoala fără tablete. Vor fi livrate până în noiembrie

 

Gradinițele din Cluj sunt pregătite pentru deschidere cu măsuri stricte. Își vor duce părinții clujeni copiii la grădiniță?

 

abonare newsletter