Timp Liber

Ceaiul care tratează rapid indigestia și te ajută să slăbești. Elimină balonarea și întărește sistemul imunitar

Ceaiul care tratează rapid indigestia și te ajută să slăbești. După mesele copioase de după sărbători, mulți oameni se confruntă cu probleme ce țin de indigestie.

Ceaiul care tratează rapid indigestia și te ajută să slăbești. Elimină balonarea și întărește sistemul imunitar. Foto: depositphotos.com. Ceaiul care tratează rapid indigestia și te ajută să slăbești. Elimină balonarea și întărește sistemul imunitar. Foto: depositphotos.com.

 

 


Ceaiul care tratează rapid indigestia și te ajută să slăbești. Un ceai este oricând binevenit, însă după mesele grele de Paște, acesta poate face minuni pentru organism. Unele ceaiuri au, pe lângă proprietatea de a ajuta la digestie, și cea de a ajuta la eliminarea kilogramelor în plus, acumulate în preajma sărbătorilor.

 


Ceaiul care tratează rapid indigestia, te ajută să slăbești și te scapă de balonare

Ceaiul de ghimbir este cunoscut pentru puterea sa de a trata stările de greață care pot apărea în urma meselor bogate în grăsimi. În această perioadă a anului problemele de indigestie sunt mai frecvente decât de obicei, și deși echilibrul este esențial, este important să ne putem bucura de asemenea de zilele petrecute la masă cu familia.

CITEȘTE ȘI:


Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Ajută la sănătatea inimii și scade riscul de diabet

Carnea care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Este recomandată pentru copii și tratează insomnia


De asemenea, ceaiul de ghimbir are proprietatea de a elimina stările de balonare și flatulența, ușurând astfel digestia. Este important ca ceaiul să fie consumat fără zahăr, mai ales de persoanele care vor să dea jos kilogramele acumulate la masa de Paște.

Ceaiul care tratează rapid indigestia, te ajută să slăbești și elimină senzația de foame

Acest ceai mai poate ajuta la accelerarea metabolismului, fiind un bun aliat atunci când vine vorba de a combate senzația de foame.


Specialiștii atrag însă atenția asupra faptului că ceaiul de ghimbir, consumat în exces, poate avea efect invers. Astfel, este important de reținut că a consuma mai mult de trei căni de ceai de ghimbir pe zi poate cauza indigestie.

În caz contrar, consumat în cantități mai mici, ceaiul de ghimbir calmează simptomele neplăcute ale indigestiei și reglează tranzitul intestinal, conform doc.ro.


Ceaiul care tratează rapid indigestia, te ajută să slăbești și calmează durerile

Totodată, ceaiul de ghimbir este antiinflamator, reducând durerile și fiind un bun înlocuitor al ibuprofenului. Acest ceai este recomandat și pentru tratarea răcelii și a gripei, îmbunătățește circulația sângelui și întărește sistemul imunitar.

Pentru tratarea indigestiei și pierderea kilogramelor în plus mai sunt eficiente și ceaiul verde, de mușețel ori de chimen.

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Ajută căile respiratorii și previne cancerul

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Previne febra musculară și apariția ridurilor

Ceaiul care te scapă de stres. Curăță ficatul și rinichii și reduce semnele lăsate de acnee

abonare newsletter