Timp Liber

Ceaiul care te scapă de stres. Curăță ficatul și rinichii și reduce semnele lăsate de acnee

Ceaiul care te scapă de stres. Unele perioade din viața noastră ne întâmpină cu mai mult stres decât de obicei. În aceste zile e bine de știut că putem conta pe câteva remedii naturale pentru a ne simți mai liniștiți.

Ceaiul care te scapă de stres. Curăță ficatul și rinichii și reduce semnele lăsate de acnee. Foto: depositphotos.com. Ceaiul care te scapă de stres. Curăță ficatul și rinichii și reduce semnele lăsate de acnee. Foto: depositphotos.com.

 

 


Ceaiul care te scapă de stres. Stresul, în zilele noastre, e prezent la tot pasul. Chiar și când nu avem motive grave de îngrijorare, apar diferite situații care ne fac să simțim anxietate.

 


Ceaiul care te scapă de stres. Are efect sedativ și tratează insomnia

Se știe faptul că ceaiurile, în special cele din plante, au puterea de a induce o stare de liniște. O cană de ceai de plante, consumată înainte de culcare, calmează corpul și induce o stare de liniște, ajutând la un somn mai calitativ.

CITEȘTE ȘI:


Ceaiul care te ajută să slăbești. Scade nivelul zahărului din sânge și tensiunea arterială

Fructul care protejează creierul. Are multe beneficii pentru organism: controlează glicemia și sprijină sănătatea oaselor


Unul dintre cele mai recomandate ceaiuri pentru combaterea stresului este cel de tei, acesta fiind benefic și pentru stările de insomnie. Are efect sedativ și calmant, iar florile parfumate dau o stare de somn și de liniște.

Ceaiul care te scapă de stres. Ajută la afecțiunile cardiovasculate și tratează indigestia

Ceaiul de tei are de asemenea efect antiinflamator, fiind recomandat persoanelor care se confruntă cu afecțiuni cardiovasculare, renale ori gastrice. Acest ceai are puterea de a curăța rinichii și ficatul, fluidizând sângele și reducând riscul de apariția a cheagurilor de sânge.


Această băutură calmantă tratează indigestia și poate chiar să calmeze durerea de cap, rinichi și ficat.

Ceaiul care te scapă de stres. Tratează duerea în gât și te scapă de urmele lăsate de acnee

Totodată, ajută la eliminarea toxinelor, fiind eficient și în cazul răcelilor și gripelor datorită proprietății de a calma durerile de gât, conform doc.ro.


Specialiștii îl mai recomandă și pentru tratarea eczemelor și a urmelor lăsate de acnee atunci când se utilizează sub formă de comprese.

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea

Planta care îmbunătățește sistemul imunitar și te ajută să slăbești. Previne cancerul și are multe beneficii pentru organism

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Ajută căile respiratorii și previne cancerul

Ultimele Stiri
abonare newsletter