Timp Liber

Vacanță în Maldive, ruinată pentru o familie din Cluj! De vină a fost un breloc în formă de glonț

O familie din Cluj a petrecut Crăciunul în stres, în drum spre Maldive. Fiul a fost reținut pe aeroportul din Abu Dhabi din cauza unui breloc în formă de glonț.

Băiat, reținut pe aeroportul din Abu Dhabi din cauza unui breloc / Foto: depositphotos.com Băiat, reținut pe aeroportul din Abu Dhabi din cauza unui breloc / Foto: depositphotos.com

 

 


În loc să se bucure de vacanța lor în Maldive, o familie din Cluj și-a petrecut Crăciunul într-o stare intensă de stres din cauza unui breloc.

 


Drumul spre Maldive le-a fost întrerupt pe aeroportul din Abu Dhabi, unde avea escală, din cauza unui breloc în formă de glonț, atașat la cheile mașinii. Alexandru Friciu a povestit pentru stirileprotv.ro că băiatul său de 19 ani a fost reținut la aeroport, fără să i se spună ce se întâmplă, fiindcă avea asupra lui acel breloc.

Celorlalți membri ai familiei li s-a cerut să plece, după care au urmat ore lungi de audieri, scrie sursa citată.


„M-au trimis într-o cameră, într-o cameră micuță așa, între patru pereți, unde erau niște scaune, mi-au zis să dorm acolo, să aștept până dimineață că dimineață s-ar putea să-mi dea pașaportul să pot să plec. Nu mi-au dat apă, nu mi-au dat mâncare, m-am rugat de ei într-un final să mă ducă să-mi iau ceva de mâncare”, a spus băiatul.

Într-un final băiatul a fost eliberat, însă părinții săi nu au primit deloc informații privind situația sa. 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Patru tâlhari au AGRESAT și jefuit o persoană în Piața Muzeului, în ziua de Crăciun! Hoții, prinși în Parcul Central

Tânăra care a înșelat lumea în perioada Untold lovește din nou. A păcălit gospodinele din Cluj că le face sarmale

Ultimele Stiri
abonare newsletter