Actualitate

Patru tâlhari au AGRESAT și jefuit o persoană în Piața Muzeului, în ziua de Crăciun! Hoții, prinși în Parcul Central

În dimineața primei zile de Crăciun, o persoană a fost agresată și jefuită de patru tâlhari. Vinovații au fost prinși la scurt timp de jandarmi în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Tâlhărie în Piața Muzeului, în prima zi de Crăciun / Foto: Facebook - Piața Muzeului Tâlhărie în Piața Muzeului, în prima zi de Crăciun / Foto: Facebook - Piața Muzeului

 

 


În dimineaţa de Crăciun, pe 25 decembrie la ora 07:05, o persoană a anunțat prin apel la 112 că a fost agresată și tâlhărită în Piața Muzeului din Cluj-Napoca.

La scurt timp, jandarmii au pornit în căutarea agresorilor, 4 la număr, care au fost prinși în Parcul Central cu portofelul victimei asupra lor:


„Echipajul de jandarmerie a ajuns la fața locului la ora 07.15, a primit semnalmentele agresorilor, iar la ora 07.40, jandarmii i-au depistat în zona Parcului Central din Cluj-Napoca.

În urma controlului corporal, jandarmii clujeni au găsit asupra celor patru persoane portofelul persoanei agresate. Cele patru persoane suspecte au fost conduse de către jandarmi la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca, pentru continuarea cercetărilor”, au transmis jandarmii clujeni.


Sursă foto: Facebook - Pagină neoficială: Piața Muzeului

CITEȘTE ȘI:

Accident în prima zi de Crăciun, în comuna Iara, Cluj! Mașină căzută în vale

De Crăciun, o familie a rămas fără casă. Locuința le-a fost distrusă într-un incendiu puternic, în Giurgiu

abonare newsletter