Actualitate

Clujenii vor putea zbura spre Maldive din octombrie, de pe Aeroportul Cluj

Se introduce o nouă destinație de vis de pe Aeroportul Cluj din luna octombrie a acestui an. Clujenii vor putea călători spre Maldive cu Wizz Air.

Clujenii vor putea zbura spre Maldive din octombrie, de pe Aeroportul Cluj / Foto: pixabay.com Clujenii vor putea zbura spre Maldive din octombrie, de pe Aeroportul Cluj / Foto: pixabay.com

 

 


Din luna octombrie a anului 2022 se vor introduce zboruri din Cluj-Napoca spre Maldive, de pe Aeroportul Internațional Cluj, potrivit boardingpass.ro.

 


Compania low-cost Wizz Air va zbura din Cluj către această destinație o dată pe săptămână, cu o „escală” în Abu Dhabi.

Insulele Maldive sunt situate în Oceanul Indian și reprezintă o destinație de vacanță de vis. Maldive e alcătuit din peste 1.000 de insule, care formează 26 de atoli cu refice de corali. 


Această destinație este exotică, unică și le oferă turiștilor plaje cu nisip alb, recife de corali spectaculoase și peisaje superbe. Deși este considerată o destinație romantică, Insulele Maldive oferă și activități precum scuba diving, snorkeling și alte sporturi de apă pentru cei care vor să se aventureze.

CITEȘTE ȘI:

Zboruri spre o nouă destinație populară din Spania, de pe Aeroportul Internațional Cluj

Tehnologie ultraperformantă pe Aeroportul Cluj. Pasagerii nu mai trebuie să scoată lichidele din bagajul de mână - FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter