Actualitate

O familie din Cluj s-a trezit cu un străin dormind pe canapea: „No dă-o-ncolo! Acum îmi pare rău că nu i-am dat și o cafea”

O familie din Cluj-Napoca s-a trezit cu un străin care dormea pe canapeaua lor de la parterul casei. Tânărul și-a cerut scuze și a plecat când i-a văzut.

Un turist străin a intrat în casa unei familii din Cluj și a dormit pe canapeaua lor / Foto: libertatea.ro Un turist străin a intrat în casa unei familii din Cluj și a dormit pe canapeaua lor / Foto: libertatea.ro

 

 


O familie din Cluj-Napoca a avut parte de o surpriză când s-au trezit sâmbăta trecută. Un turist străin dormea pe canapeaua de la parterul casei în care locuiesc.

 


Când au coborât la parter, tânărul i-a privit bulversat, s-a îmbrăcat, și-a cerut scuze și a plecat, scrie libertatea.ro.

„Acum îmi pare rău că n-am mai apucat să-i fac și o cafea”, a spus gazda.


Tânărul străin, surprins pe camerele de supraveghere

În curtea casei, clujenii aveau camere de supraveghere, pe care le-au urmărit după incident ca să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Casa lor se află în vecinătatea unei pensiuni care a fost închisă:


„Pe la 3, 3 și ceva, apare pe stradă un tip care se plimbă foarte încet, cu telefonul în mână. Pare că vorbește cu cineva. Lângă noi e o fostă pensiune, vândută între timp, care acum stă sub cheie. Omul trece strada, se tot uită, traversează din nou până la gardul casei noastre. Pe la 3 jumate sare gardul și intră în casă, lăsasem ușa deschisă. Se descalță, își lasă adidașii frumos la intrare – totul ok din perspectiva asta – merge până la canapea și se culcă”, povestește clujeanul pentru libertatea.ro.

„Omul a fost într-un club ceva, o fi băut, o fi aflat că este o pensiune în zonă, i-o fi indicat telefonul sau un prieten și a insistat. O fi sunat la sonerie, dar e decuplată să nu trezească copiii. De dimineață și-a luat pantalonii, haina și borseta care erau lângă pat, adidașii frumos aranjați la intrare. I-a luat în mână, afară-n curte s-a îmbrăcat și în fața porții s-a întors și și-a cerut scuze”, a mai spus „gazda”.

CITEȘTE ȘI:

Cât costă să dormi o noapte în casa de la țară a Andreei Esca? Cum arată Casa Prieteniei sau Casa Florea Vieții - FOTO

Valoarea coşului minim pentru un trai decent pentru o familie de 2 adulţi şi 2 copii: 8.659 lei

abonare newsletter