Actualitate

Wizz Air anunță reluarea zborurilor din Cluj-Napoca către Abu Dhabi

Ruta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va fi repornită în data de 29 septembrie, anunță compania aeriană Wizz Air.

Wizz Air anunță reluarea zborurilor din Cluj-Napoca către Abu Dhabi. FOTO: Facebook/ Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj Wizz Air anunță reluarea zborurilor din Cluj-Napoca către Abu Dhabi. FOTO: Facebook/ Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

 

 


În contextul în care cererea pentru călătorii se menține la niveluri pre-pandemice pe tot parcursul anului, Wizz Air anunță redeschiderea a zeci de rute care vor transporta pasagerii către diverse destinații europene și nu numai. Mai multe destinții de pe continent și nu numai vor fi disponibile și în sezonul de iarnă 2022-2023.

 


Primul zbor Wizz Air va fi reluat din Cluj-Napoca către Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Ruta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va fi repornită în data de 29 septembrie, iar zborurile vor decola, în prima lună, în fiecare zi de joi. 

„Suntem încântați să anunțăm redeschiderea a trei rute din România, oferind diverse destinații de călătorie pentru toate ocaziile, fie că este vorba de călătorii de afaceri sau de petrecere a timpului liber. Cu cele mai noi rute ce urmează a fi redeschise din Cluj-Napoca și București către frumoasele orașe Abu Dhabi și Aqaba, dar și către minunata insulă Gran Canaria, vrem să le oferim românilor mai multe destinații însorite în sezonul de iarnă. Odată cu reluarea a numeroase rute în toată Europa, Wizz Air dorește să asigure alternative de zbor la prețuri accesibile pentru cât mai mulți pasageri. Astfel, ne angajăm în continuare să oferim românilor o experiență de călătorie memorabilă în toată Europa și nu numai!”, a declarat Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

CITEȘTE ȘI:

Vești bune! Cursă aeriană Cluj-Budapesta de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu

abonare newsletter