Actualitate

Emil Boc recunoaşte: „Avem nevoie de bănuţi, avem o grămadă de cheltuieli”. Ce se întâmplă cu marile proiecte de infrastructură din Cluj

Primarul Emil Boc recunoaşte că anul 2019 va fi unul extrem de dificil în contextul în care Primăria are nevoie de milioane de euro pentru exproprieri la mai multe proiecte de infrastructură, printre care lărgirea străzilor Bună Ziua şi Moţilor, centura metropolitană sau pasajele de pe Tăietura Turcului şi cel din Mărăşti.

Actualitate

Ce promisiuni au mai primit clujenii de la politicieni?

Social-democraţii clujeni dau asigurări că marile proiecte de infrastructură a Transilvaniei vor fi o prioritate pentru Guvernul Ponta, în 2014, după ce opoziţia a acuzat în repetate rânduri că această zonă este tratată de cei de la putere ca o „Cenuşăreasă a României“.

Actualitate

Şova: Contractul cu Bechtel a fost desecretizat

Ordinul de desecretizare a contractului încheiat de autorităţile române cu compania americană Bechtel a fost publicat în Monitorul Oficial, iar cele câteva mii de pagini ale documentului ar putea fi publicate pe site-ul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS) până la sfârşitul lunii iulie.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners