Actualitate

Tarife de 3 ori mai mari la gunoi. De 8 ani, se așteaptă finalizarea Centrului de Deșeuri

Din cauză că faimoasa investiție a Consiliului Județean, Centrul de Deșeuri, nu este gata de aproape un deceniu, clujenii sunt cei care plătesc pentru incompetența autorităților. RADP Cluj a cerut și a obținut tarife de trei ori mai mari pentru stocarea gunoaiele la așa zisele rampe temporare (unde de 4 ani se depozitează deșeuri), rampe care tind să devină permanente.

Actualitate

Credeaţi că e gata? Centrul de Deşeuri înghite mii de euro la 8 ani de la debutul proiectului. Investiţia trebuia inaugurată în 2012

Centrul de Deşeuri, faimoasa investiţie a Consiliului Judeţean Cluj, nu este gata, nici la 8 ani de la debutul proiectului. Acum, forul judeţean mai plăteşte peste 56.000 de euro din banii clujenilor pe “servicii” de consultanţă. În 2017, Alin Tişe anunţa că lucrările au intrat “în linie dreaptă”, finalizarea acestora urmând a avea loc în 2018. Suntem în 2019 şi nici vorbă să ne apropiem de inaugurarea obiectivului.

Actualitate

Alin Tişe susţine că lucrările la Centrul de Deşeuri se apropie de final. DUPĂ 6 ANI DE ÎNTÂRZIERE şi la o VALOARE DE PATRU ORI MAI MARE

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a anunţat că lucrările la Centrul de Deşeuri au intrat “în linie dreaptă”, finalizarea acestora urmând a avea loc în a doua jumătate a anului 2018. Asta înseamnă că Tişe îi dă cu flit Ministrului Mediului, Graţiela Gavrilescu, care a dat termen Consiliului Judeţean să finalizeze Centrul de Deşeuri în 6 luni.
abonare newsletter
banners