Politică

Cătălin Predoiu se retrage din cursa pentru şefia PNL

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a anunţat, marţi seară, pe Facebook, că se retrage din cursa pentru şefia PNL şi va milita ca simplu membru pentru proiectele partidului, afirmând că ceea ce are de oferit pentru funcţia de preşedinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizaţii.


Politică

Cătălin Predoiu a primit misiunea să rectifice codurile penale

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat că a primit din partea partidului sarcina să elaboreze un proiect de introducere a soluțiilor Curții Constituționale în Codurile penale. Acesta a precizat că propunerea ar urma să fie gata în cel mult 10 zile.

Politică

Cătălin Predoiu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti

Cătălin Predoiu şi-a depus, luni, mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti, au declarat surse pentru Mediafax, afirmând că la sediul din Modrogan 22, copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga asistă la numărătoarea paralelă, rezultatele urmând să fie integrate în analiza pe care PNL o va face.


Politică

Cătălin Predoiu, la DNA

Liberalul Cătălin Predoiu, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar de corupție.

Politică

Emil Boc, ameninţat cu EXCLUDEREA din PDL

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, vrea să ceară excluderea fostului premier Emil Boc din partid, dacă acesta nu va veni la Biroul Permanent Național organizat vineri, la Brașov.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners