Sport

Zi de meci! U-BT Cluj întâlnește CSM Târgu Jiu în Liga Națională de baschet

U-Banca Transilvania rămâne la Cluj-Napoca și va juca sâmbătă, 28 octombrie 2023, cu CSM Târgu Jiu în Liga Națională.

U-Banca Transilvania rămâne la Cluj-Napoca și va juca sâmbătă, 28 octombrie 2023, cu CSM Târgu Jiu/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania rămâne la Cluj-Napoca și va juca sâmbătă, 28 octombrie 2023, cu CSM Târgu Jiu/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


După succesul din EuroCup cu Buducnost, U-Banca Transilvania rămâne la Cluj-Napoca și va juca sâmbătă, 28 octombrie 2023, cu CSM Târgu Jiu. Partida contează pentru etapa cu numărul VI din Liga Națională și va demara la ora 18:00.

 


Elevii lui Mihai Silvășan sunt lideri în Liga Națională, având un parcurs fără greșeală. Astfel, U-Banca Transilvania caută succesul cu numărul cinci în campionat. Anterior, alb-negrii s-au impus la București, pe terenul celor de la Dinamo. Până acum, cel mai bun marcator al nostru în campionat este Emi Cățe, care are medii de 13.0 puncte și 7.3 recuperări.

CITEȘTE ȘI:
U-BT Cluj a suferit primul eșec din EuroCup. Silvășan: „Ne-au lipsit efortul și spiritul de luptă” 

La BTarena sosește CSM Târgu Jiu, formație aflată pe locul 7. Gorjenii au înregistrat evoluții oscilante, acumulând două victorii și două rezultate negative. Ultima dată, CSM Târgu Jiu a cedat pe teren propriu întâlnirea cu Corona Brașov, scor 89-76.


Din nou, stranierii sunt principalii remarcați din lotul CSM-ului. Mai exact, croatul Krešimir Bašić are la dispoziție patru americani și un bosniac. Fundașul Dimitrius Underwood a început în forță sezonul, bifând statistici de 18.0 puncte, 8.3 pase decisive și 6.8 recuperări.

„Obiectivul nostru este să ne menținem concentrarea și să jucăm un baschet de calitate. Sper să gestionăm bine meciul și să nu avem accidentați la final. Toată lumea este aptă de joc și pregătită”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca o întâlnește la Sala Sporturilor „Horia Demian” pe SCM Timișoara. Silvășan: „Obiectivul nostru este să câștigăm meciul”

U-BT Cluj, victorie dramatică în EuroCup. Silvășan: „Am evoluat prost”

Ultimele Stiri
abonare newsletter