Sport

U-BT Cluj-Napoca o întâlnește la Sala Sporturilor „Horia Demian” pe SCM Timișoara. Silvășan: „Obiectivul nostru este să câștigăm meciul”

U-Banca Transilvania a revenit joi în țară, iar sâmbătă se duelează cu SCM Mozzart Bet Timișoara în Liga Națională.

U-Banca Transilvania a revenit joi în țară, iar sâmbătă se duelează cu SCM Mozzart Bet Timișoara în Liga Națională/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania a revenit joi în țară, iar sâmbătă se duelează cu SCM Mozzart Bet Timișoara în Liga Națională/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a revenit joi în țară, iar sâmbătă se duelează cu SCM Mozzart Bet Timișoara în Liga Națională. Echipa noastră va juca la Sala Sporturilor „Horia Demian”, întrucât BTarena este ocupată cu turneul de tenis Transylvania Open. Fluierul de start se va da la ora 19:00.

 


Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan vin cu moralul ridicat, după ce au învins-o pe Śląsk Wrocław în ultimele minute, scor 70-67. Alb-negrii nu au cunoscut încă gustul eșecului, acumulând rezultate pozitive în toate competițiile. Clujenii au bifat două succese în campionat și au trecut până acum de Rapid București, respectiv CSO Voluntari.

CITEȘTE ȘI:
U-BT Cluj, victorie dramatică în EuroCup. Silvășan: „Am evoluat prost”

La Cluj-Napoca sosește SCM Mozzart Bet Timișoara, echipă care a înregistrat 2 rezultate pozitive și o înfrângere. Trupa lui Dragan Petričević a câștigat disputele cu CSM Galați și Laguna București, dar a pierdut cu CSM Corona Brașov.


Până la ora actuală, din lotul bănățenilor s-a evidențiat Igor Kesar, cu medii de 16.0 puncte, 4.0 recuperări și 1.3 pase decisive. La rândul său, Nikola Gajić a bifat statistici de 15.7 puncte, 7.3 recuperări și 2.0 assist-uri. Timișorenii au mers pe continuitate, astfel că în lot se mai regăsesc Edward Petrescu sau Adam Mirković. La capitolul achiziții, îi amintim Antonyo Freeman, Tyreek Grayson și Djordje Dimitrević. 

„Vrem să rămânem concentrați și să ne facem treaba. Obiectivul nostru este să câștigăm meciul. Mareks Mejeris nu va fi în lot mâine, va rămâne pe margine. Are o entorsă destul de urâtă după jocul din Polonia. Restul sunt sănătoși și sper să facem un meci bun, pentru a câștiga”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj a câștigat primul meci de acasă în Liga Națională. Silvășan: „A fost un meci intens”

„Zi de foc” pentru echipele clujene. „U”, CFR și U-BT, în fața unor meciuri importante. Emil Boc: „Doamne ajută să avem trei succese”

Ultimele Stiri
abonare newsletter