Sport

Alin Tișe promite sancțiuni în urma incidentului jenant de pe Cluj Arena când s-a rupt plasa: „Nu am nicio reținere”

Scene jenante la meciul dintre U Cluj și UTA. Plasa de la una dintre porți s-a rupt și a fost nevoie de 5 minute pentru a rezolva problema. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean, promite sancțiuni.

Plasa unei porți de pe Cluj Arena s-a rupt. Sursă foto captură video Digi Sport Plasa unei porți de pe Cluj Arena s-a rupt. Sursă foto captură video Digi Sport

 

 


Pe lângă starea gazonului de pe Cluj Arena, meciul dintre „U” Cluj și UTA Arad nu a fost lipsit de incidente. 

 


În minutul 65, gazdele au avut o ocazie colosală. După o combinație rapidă Chipciu - Fulop, primul a centrat puternic, în gura porții, de unde Adrian Bălan a trimis peste poartă, fiind incomodat de forța cu care Chipciu a centrat.

CITEȘTE ȘI:


Gazon de toată jena pe Cluj Arena. Eugen Neagoe: „E rușinos. Punem gunoiul sub preș”
Eugen Neagoe, revoltat de starea gazonului de pe Cluj Arena: „Avem un oraș de 5 stele și un gazon de minus 4”

După ce a lovit mingea, Bălan nu s-a putut oprit, a pus mâinile pe plasă, iar o bună parte din aceasta s-a desprins.

Până la urmă, a intervenit Romario Pires. Fostul căpitan al Universității a luat un scaun, s-a urcat pe el și a început să prindă inelele de plasă desprinse.


Într-o intervenție la un post de radio local, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a explicat în momentul în care se rupe o plasă cine trebuie să intervină. 

„Există un număr minim de angajați, în jur de 10 are stadionul și care o parte sunt paznici și ceilalți sunt cei care fac o primă intervenție, de exemplu un instalator la prima mână, un electrician la prima mână. Există câțiva angajați, dar nu foarte mulți, care sunt angajații Consiliului Județean care are în proprietate stadionul. Lucrările de primă mână le facem prin acești angajați și intervențiile de permanentă și de a ține stadionul într-o stare bună le face firma externă de mentenanță”, a declarat Alin Tișe la un post de radio local.


Crainicul de la postul local de radio i-a propus lui Alin Tișe să-l angajeze pe Romario Pires după incidentul de duminică în care au durat cinci minute până a fost adusă o scară.

„A fost o disfuncționalitate și voi vedea despre ce este vorba. Nu am nicio reținere să aplic sancțiuni și să-i pun să răspundă. Dacă s-a întâmplat asta este o greșeală inadmisibilă a celor care administrează și direcția noastră care administrează stadionul la prima mână”, a adăugat Tișe.

 

CITEȘTE ȘI:

Clujul, mereu surprinzător. Plasa unei porți de pe Cluj Arena s-a rupt. Meci de Liga 1, întrerupt

Sancțiuni drastice pentru jucătorii „petrecăreți” ai „U” Cluj. Eugen Neagoe: „Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei”

Ultimele Stiri
abonare newsletter